Beter dan Marktplaats 💥

Kaartjes kopen via Marktplaats, een soort van Russisch Roulette. Twee, drie keer gaat het goed en dan als het je net-niet uitkomt, hang je. Dan ben je je poen kwijt of… ook leuk, sta je voor een gesloten deur.

Tickets — kopen/verkopen

ticketswap.nl
Mijn number 1. Gecontroleerde verkopers, geen woekerprijzen. Eerlijke business. Als je eenmaal weet hoe het hier werkt, dan laat je je niet meer naaien door een Marktplaatsverkoper.

viagogo.nl
Verrassend leuk en internationaal. Zoek je een ticket voor Burning Man? Hier heb je misschien kans om te scoren. Stijve prijzen, dat wel.

tickettack.nl
Voor wie weet wat ie wil is het zoeken prima te doen. Zomaar wat rondstruinen gaat nogal moeizaam. Gecontroleerde verkopers, geen woekerprijzen.

 

Marktplaats? Zomaar wat alternatieven …. om je spullen te (ver)kopen

Kleding & schoenen

unitedwardrobe.com
Erg leuk. Mooie presentatie, fijne zoek en selectie mogelijkheden en vooral veilig! United Wardrobe betaalt de verkoper niet uit voordat jij het product ontvangen hebt.

cazou.nl
Redelijk nieuw en er is steeds meer te vinden. Cazou maakt de verkoper erg gemakkelijk en geeft zekerheid aan de koper.  Ze volgen de trackingcode van je bestelling. Nadat het pakketje bij de koper is afgeleverd krijgt de verkoper betaald.

poppintags.nl
Inlogen met je Facebook account. Het kopen gaat snel en gemakkelijk. Met iDeal betalen is een verademing.

Auto/motor — verkopen

autoscout24.nl/auto-verkopen
Het plaatsen van verkoopadvertenties kan gratis en verloopt gemakkelijk en lekker snel.  Bij de gratis advertentie mag je 15 foto’s plaatsen. De looptijd is onbeperkt.

autotrack.nl/auto-verkopen
Netjes, gemakkelijk, snel en kan gratis.

speurders.nl/autoverkopen
Snel en gratis via een advertentie op Speurders.nl. Hier zit je goed. Je auto te koop aanbieden op Speurders.nl is altijd gratis

wijkopenautos.nl
Mnnn … valt mee. Na invoeren van kenteken, km-stand en (fake)mailadres krijg je direct een prijs in beeld. meteenautoverkopen.nl idem … maar vermelden/geven je een lagere marktprijs.

Occasion auto/motor — kopen

autoscout24.nl
Ben je op zoek naar een auto? Kijk dan zeker even op deze website. Veel, heel veel aanbod van handelaren/dealers en ook particulieren. Zoek je een specifiek model dan is het re regelen dat je het nieuwe aanbod per e-mail ontvangt.

mobile.de
Voor de snuffelaars die zoeken naar een leuke deal is het handig om hier eens rond te kijken. Er is een beperkt aanbod van NL handelaren.  Duitse auto’s, vooral van particulieren, zijn vaak erg aantrekkelijk geprijsd. Importeren is écht gemakkelijk te regelen, zie o.a. importautos.nl

speurders.nl
Hier is veel te vinden. Ruime keus en eenvoudig zoeken naar je nieuwe occasion.

gebruikteauto.nl
Ze scoren “Website van het jaar 2017”, het is mij echter een godsraadsel hoe ze dat geregeld hebben.  De site is irritantttt trrrrraa….aaa….aa..ggg. Query’s lopen niet lekker en het staat stijf van de advertenties.

autokopen.nl
Leuke website. Snel en gemakkelijk zoeken. Het aanbod is niet giga maar toch vaak voldoende keus.

Auto-onderdelen — zoeken+vinden

onderdelenzoeker.nl  of  de onderdelenlijn.nl
Gewoon …. lekker safe, je spulletjes rechtstreeks bestellen bij hardwerkende mensen die hun zaakjes netjes afhandelen.