0612288535 – Kijkt uit

06-12288535 is gebruikt bij internetoplichting
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
IBAN
NAAM v/d oplichter
WOONPL /06-nr
Verhaal
Nickpro
Speelkaarten
16,50
NL13ABNA0506417344
Andrea Tempel
Winkel NL 0612288535
ene Andrea Tempel 9.5 jaar actief wilde mijn spelkaarten van yugioh kopen, ze wilde het hele bedrag betelen. en stuurde direct haar adres limmerschouw 23 1731RM in Winkel. daarna vroeg ze of de betaal link van rabobank via whatsapp kon omdat de link direct niet werkte in haar mail. dat stuurde ik op haar tel. nummer. 0612288535 hierna vroeg ze via whatsapp om een verificatie van 1ct. dat hoefde niet zij ik. ze zij dat dat moest omdat het geen tikkie was., hierna stuurde ik haar een tikkie met het bedrag (omdat die verificatie nergens opsloeg) . hierop reageerde ze dat een verificatie van 1ct toch nodig was. (hier trap ik dus niet in). daarna zei ik dat het pas opgestuurd kon worden als ze het gewoon betaald en dat een 1ct verificatie niet nodig was. hierna werd ze erg boos met veel scheldwoorden en werd ik via whatsapp geblokkeerd.
ik denk dat ze dit graag bij goedkope producten doet en wees opgelet voor meerdere oplichting van dit tel nummer! was slechts 4 uur actief op whatsapp en had geen afbeelding. (daarom vond ik het al heel erg verdacht) dus dit nummer gaat ze waarschijnlijk niet nu na een keer mislukt direct weg doen!


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de IBAN-rekeningnummers kan extra info opleveren