0613874916 – trap er niet in

06-13874916 is gebruikt bij internetoplichting
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
IBAN
NAAM v/d oplichter
WOONPL /06-nr
Verhaal
Marktplaats opgelicht door Patricia Janssen
Ik had iets te koop
3000,00
NL34BUNQ2056783282
Patricia Janssen
Sittard 0613874916
Mevrouw wilde iets van mij kopen, benaderde mij via whats app, vroeg of ik een verzendlabel aan wilde maken via Post.nl, na wat twijfel deed ik dat, toen ik de verzendkosten wilde betalen met mijn bank app, kwam er een scherm dat ik mijn app opnieuw moest activeren, dat deed ik. Ik ontving geen label daarna, ze zei dat ze het evengoed wel over zou maken en deed dat. Vervolgens zei ze dat ze teveel had overgemaakt, 3000 euro. En of ik dat via een betaalverzoekje verdeeld over 6x 500 euro terug wilde storten. Ik had idd dat bedrag op mijn rekening, maar dat bleek van mijn eigen rekening te komen. Ik zag dat niet direct, zag alleen dat er teveel op mijn rekening stond en boekte het retour, naar, een andere rekening, zie boven. Zag ik later. Flink bedrag kwijt!!!! door op tijd mijn rekening te laten blokkeren is de bankrekening waarnaar zij het overgemaakt hebben gelukkig geblokkeerd en kon ik nog een deel terug krijgen. Er is eerst een nep post.nl scherm toen een nep ING scherm en vervolgens een app en telefoon tussen geplaatst waarmee ze in mijn bankaccount konden.
Marktplaats oplichter Patricia Janssen
Ik had iets te koop
3000,00
NL13ABNA0506417344
Patricia Janssen
Sittard 0613874916
Mevrouw wilde iets van mij kopen, benaderde mij via whats app, vroeg of ik een verzendlabel aan wilde maken via Post.nl, na wat twijfel deed ik dat, toen ik de verzendkosten wilde betalen met mijn bank app, kwam er een scherm dat ik mijn app opnieuw moest activeren, dat deed ik. Ik ontving geen label daarna, ze zei dat ze het evengoed wel over zou maken en deed dat. Vervolgens zei ze dat ze teveel had overgemaakt, 3000 euro. En of ik dat via een betaalverzoekje verdeeld over 6x 500 euro terug wilde storten. Ik had idd dat bedrag op mijn rekening, maar dat bleek van mijn eigen rekening te komen. Ik zag dat niet direct, zag alleen dat er teveel op mijn rekening stond en boekte het retour, naar, een andere rekening, zie boven. Zag ik later. Flink bedrag kwijt!!!! door op tijd mijn rekening te laten blokkeren is de bankrekening waarnaar zij het overgemaakt hebben gelukkig geblokkeerd en kon ik nog een deel terug krijgen. Er is eerst een nep post.nl scherm toen een nep ING scherm en vervolgens een app en telefoon tussen geplaatst waarmee ze in mijn bankaccount konden.
Arizona
Ik had iets te koop
2000
NL75BUNQ2056840065
Patricia janssen
Sittard 0613874916
Ik had iets te koop op marktplaats. Mevrouw wou betalen maar haar telefoon zat vast zei ze en storten perongeluk 2000 euro op mijn rekening of ik het met tikki terug wilde storten. 2000 euro lichter nu


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de IBAN-rekeningnummers kan extra info opleveren