0630311410 – bij de neus genomen

06-30311410 is gebruikt bij internetoplichting
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
IBAN
NAAM v/d oplichter
WOONPL /06-nr
Verhaal
Gerrilee pcr test
Pcr test met reiscertificaat
100
NL70RABO0115600000
Beatrix zorg / Info@coronaspoedtester.nl
0630311410
Ik vlieg volgende week en moest een afspraak maken om een pcr teet tr laten doen met reiscertificaat. Nou had ik al goed onderzoek gedaan. Maar ik kwam uiteindelijk bij deze website: coronaspoedtester.nl terecht. En heb daar te weinig aandacht voor gehad. Terwijl ik normale heel erg oplettend ben. Ik zag dat de tijden steeds minder werden om te reserveren. En het gekke. Ik moest voor 2 personen apart betalen. Nu achter af ben ik wel blij dat ik niet meteen de 2de persoon heb gedaan. Ik kreeg maar geen bevestiging van mijn afspraak. En toen ben ik inderdaad op onderzoek gegaan. En zag verschillende gekke fouten en heb ook een check gedaan met de rek # en dat kwam als vaak gebruikte bij fraude.


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de IBAN-rekeningnummers kan extra info opleveren