0687664001 – shit

06-87664001 is gebruikt bij internetoplichting
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
IBAN
NAAM v/d oplichter
WOONPL /06-nr
Verhaal
Ewa
Squidgame trainingspak voor dochter
40
NL13ABNA0506417344
Lars Verhuizen
Utrecht 0687664001
Lars verkoopt via marktplaats Squidgame pakken en belooft dat ze de volgende dag bezorgt worden. Via whats app gaan de gesprekken. Bij het tikkie is het ineens 40€ ipv de 35€ die hij op marktplaats vraagt. Dan staat er in het tikkie Liberia. Ik vraag hem naar Liberia, hij zegt dat dit het rekeningnummer van zijn vrouw is, is dat een probleem dan? Vraagt hij miz brutaal. Ik betaal het tikkie en krijg gelijk een goedkeurende emotie icoontje.
Dan duurt en duurt het. Ik vraag de volgende dag waar de beloofde track and trace blijft. Hij zegt er nog op aan het wachten te zijn.
Dan tegen middernacht stuurt hij dat ik maar een tikkie moet sturen zodat hij de boel kan annuleren. Dit gedaan maar geen bericht meer van Lars. Twee dagen later vraag ik waarom ik nog niets gehoord heb. Hij zegt dan dat hij de volgende dag 40€ moet gaan storten, heeft nu geen geld op zijn rekening. Daarna hoor ik wederom niets van hem.
Dan pas ga ik op zijn naam zoeken en zie dat hij een opzichter is. Het rekeningnummer is hier al bekend. En ik zie dan ook dat zijn Marktplaats een maand oud is en zijn whats app pas van september 2021.


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de IBAN-rekeningnummers kan extra info opleveren