0687740440 – marktplaats trauma

06-87740440 is gebruikt bij internetoplichting
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
IBAN
NAAM v/d oplichter
WOONPL /06-nr
Verhaal
Vera
Boek Traumasporten
34,50
NL78BUNQ2291284258
Sterre
Zuidhorn 0687740440
Boek Traumasporen werd aangeboden voor €30 door Sterre uit Zuidhorn, toen 3 dagen actief. Ik wilde voordeel van de twijfel geven, uitgaan van het goede. Al snel werd gevraagd om mijn gsm en via whatsapp werd in eerste instantie om naam gevraagd en adres van het ophaalpunt en vervolgens gevraagd naar welke bank ik heb. Dat vond ik al vreemd en toch ben ik in zee gegaan, ik wilde immers uitgaan van het goede. Na betaling hoor ik niets meer. Aangegeven af te zien van de koop, betaalverzoek gestuurd om geld te laten retourneren vanmorgen, tot op heden geen reactie. Ik hoop op een goede afloop. Ga ook bij de politie aangifte doen en melding maken op marktplaats van deze gebruiker.


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de IBAN-rekeningnummers kan extra info opleveren