BE20974054169156 – reageert op gezocht/gevraagd advertentie maar levert niet

Veelpleger ! lees meer ..

Melding ; BE20974054169156
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
michel
onderdelen auto
120
2020-02-07
M Romijn
Kerkrade 0684410244
ben in bezit van een Mazda 626 coupe van 1989. zocht een voorbumper en een rechter voorscherm. had advt op marktplaats gezet gezocht. Kreeg een app binnen van m. Romijn dat hij ze had. Kreeg een foto van dezelfde Mazda met precies de goede kleur. Ik kon ze overnemen voor 100 euro met verzenden 120.omdat ik in de regio Utrecht woon was verzenden de beste oplossing. Als ik het geld gelijk overmaakte dan zou het zaterdags gelijk op de post gaan. Dan zou ik het maandag gelijk binnen krijgen. Zaterdags kreeg ik bericht het was op de post. Maandag kreeg ik een app van hem dat de kosten voor verzenden hoger waren en dat de spullen in opslag bij ups waren. of ik 25 euro wou storten op zijn rekening dan zou het in orde komen. Ik voelde nattigheid en gaf aan dat hij het moest voorschieten en als ik de spullen binnen had ik de 25 euro zou storten. Daar ging hij niet mee akkoord en bleef aandringen dat ik ging betalen. heb ik gelukkig niet gedaan. Hij gaf aan dat de koop geannuleerd werd en als hij de spullen terug had het geld zou storten. hij heeft mijn nummer geblokkeerd en dus ook niets meer van hem vernomen.
Ik kreeg het adres Locht 17a 6466 gs Kerkrade.
Het is helaas een grote oplichter als ik naar al die berichten kijk. Deze mensen moeten gestopt worden.
Helaas ben ik 120 euro kwijt aan zo iemand
Ik wens iedereen sterkte en hoop dat hij gepakt wordt en iedereen zijn geld terug krijgt.
Ik kreeg ook via marktplaats een bericht van ene daniel maar daar kreeg ik een melding van marktplaats. waarschijnlijk dezelfde


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers kan extra info opleveren