BE81063650461524 – Scam leegverkoop info@welcom-bunschoten.nl info@bunen.nl info@computershop-veenendaal.nl info@computersveenendaal.nl

We zijn nu gesloten voor bezoekers, maar gaan op 29 juni nog eenmalig open voor een laatste leegverkoop. Dit is van 09:00 tot 18:00. We raden u aan om vroeg te komen omdat we een enorme drukte verwachten. Het is helaas niet mogelijk om producten te reserveren.

Het adres van onze winkel is:
Welcom Bunschoten
Zuidwenk 80
3751 CG Bunschoten-Spakenburg

Het is ook mogelijk om nu al een bestelling te plaatsen, het pakket wordt dan aanstaande donderdag (18 juni) verzonden zodat u het een dag later in huis heeft. De verzendkosten zijn gratis, en u mag uw aankoop binnen 14 dagen altijd naar ons retourneren.

extra info: veelpleger ... !
Melding ; BE81063650461524
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Multimediaman
PS4 PRO
000,00
2020-06-21
Bas en Jolanda info@computersveenendaal.nl
Veenendaal
Weer hetzelfde verhaal als ik hier lees. 1 of andere computerwinkel doet zogezegd een uitverkoop. Je mag niet reageren via 2dehands , enkel via mail. Krijg dan een mail van "Bas en Jolanda" dat ze heel veel vraag krijgen maar er nog zeker PS4 pro's op voorraad zijn. Weer een uitverkoopdag of verzenden. Op rembours reageren ze niet. Krijg dan een mail met hun gegevens en de melding dat ik geen omschrijving mocht gebruiken <= Dit zegt al genoeg. Bedrijf ook op facebook opgezocht. Bedrijfsleider noemt niet eens Bas. Dat ze deze oplichter maar snel wegsteken
One more victim
iMac 27 inch
800
2020-06-18
Bas en Jolanda info@computershop-veenendaal.nl
Veenendaal
Via de website 2dehands zag ik een zoekertje van een winkel in Veenendaal die opheffings uitverkoop hield.
Ik nam contact op via het email adres in bijlage en kreeg al snel antwoord via een ander email adres.
Op de advertentie vermelde de fraudeur de stopzetting na 10 jaar zaakvoerder te zijn geweest. Nadat ik had betaald merkte ik op de facebook pagina van de legitieme zaak dat deze al 20 jaar bestaat.
Dat was het moment dat ik besefte dat ik was bedot
Oplichters Bunschoten
DJI mavic pro
500
2020-06-18
Bas en Jolanda Info@welcom-Bunschoten.nl
Bunschoten-Spakenburg
Op marktplaats een goedkope aanbieding van een DJI drone mavic pro 2 gezien voor 500€ en een dji mavic zoom 2 voor 450€. Contact moest worden opgenomen met info@xevon.nl, maar de reactie kwam vanuit een ander e-mail adres (info@welcom-Bunschoten.nl). Hierbij werd er eerst aangegeven dat de winkel nog een keer open zou gaan, maar dat ze de bestelling ook konden verzenden. Verzending kon niet achteraf betaald worden. Werd meer ingegaan op dat ik mijn adresgegevens moest afgeven ipv dat er echt al iets besloten was.
HEvD
IMac 21 Inch
000,00
2020-06-17
Bas en Jolanda Van Welcom Bunschoten / info@welcom-bunschoten.nl
Bunschoten-Spakenburg
We zijn nu gesloten voor bezoekers, maar gaan op 29 juni nog eenmalig open voor een laatste leegverkoop. Dit is van 09:00 tot 18:00.
We raden u aan om vroeg te komen omdat we een enorme drukte verwachten. Het is helaas niet mogelijk om producten te reserveren.
Het adres van onze winkel is:

Welcom Bunschoten
Zuidwenk 80
3751 CG Bunschoten-Spakenburg

Het is ook mogelijk om nu al een bestelling te plaatsen, het pakket wordt dan aanstaande donderdag (18 juni) verzonden zodat u het een dag later in huis heeft.
De verzendkosten zijn gratis, en u mag uw aankoop binnen 14 dagen altijd naar ons retourneren.


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers of IBAN kan extra info opleveren