BE98738001112993 – IBANCHECK – Samsung S7 gekocht, nooit geleverd gekregen

Melding ; BE98738001112993

Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
VanS7naarS5
Smartphone S7
200
23/06/2017
MarinaCoppens
Koksijde
Op 23-06-2017 een Samsung S7 gekocht en nooit geleverd gekregen. Na weken wachten nog steeds niets ontvangen. Contact alleen via mail want de opgegeven telefoonnummers blijken niet te bestaan. Dan heb ik het gevoel dat ik op ben gelicht. Telkens bij contact krijg ik een excuus en een smoes te horen.
Vb: 28-06 krijg ik een bericht dat het pakje is vertrokken en op 9-7 weer contact gehad en antwoord was schande. 13-7 weer een bericht dat het pakje terug gekeerd was door hun fout en nu weer correct verstuurd. 16-7 een bericht dat het die week na zou vragen bij collega en als zij geen antwoord op kon krijgen zou ze het geld terugstorten.20-7 heb ik haar gezegd dat we al een maand bezig zijn en dat ik het ook niet meer geloof dat ik het pakketje zal ontvangen en haar verzocht heb het geld terug te storten.Heb haar ook gezegd dat de telefoonnummers niet bestaan die ze mij doorgaf en heeft ze niet op geantwoord.Ze was op reis vertrokken maar zou het dan die avond alsnog doen,jaja.Nu wist ik zeker dat ik ben opgelicht maar blijf toch hopen.27-7 krijg ik het bericht dat de avond ervoor het geld is afgeschreven en in belgie 3 dagen duurt voordat het is over is geboekt.8-8 krijg ik het bericht dat het geld weer naar haar rek. is teruggekeerd en niet naar mijn rek. Vraagt ze opnieuw mijn rek.gegevens.Op 15-8 heb ik 20euro ontvangen en haar gemaild waar de rest van het geld bleef. dit was zogenaamd een compensatie en het nodige zou doen.7-9 mailt zij mij dat ze eindelijk het probleem wist.Er stond zogenaamd een blokkade op haar rekening voor overboekingen naar het buitenland. 13-9 krijg ik weer een bedragje van 30euro teruggestort.Haar weer gevraagd waarom ze niet het hele bedrag in een keer overmaakt in plaats van die kleine bedragen.14-11 krijg ik een mail dat ik het geld binnen tien dagen terug heb en haar geantoord dat ik haar niet meer geloof en dat ik ook aangifte ga doen. Gisteren 6-12 mailt zij dat de terugboeking echt is gebeurd met bewijs. Haar om bewijs(foto) gevraagd maar wederom geen antwoord daarop. Ze belooft telkens met bewijs te komen en tot op heden niets, dan alleen maar smoesjes en excuses.


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers kan extra info opleveren