DE14574501200130663602 – Knuffel voor de oplichter op z’n neus

Opgelicht, meldingen;

DE14574501200130663602 🙁
Gedupeerde
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DATUM
NAAM v/d oplichter
WOONPLAATS /06-nr
Verhaal
Jasper
Knuffel voor peuter
20
07/08/2018
Verstraeten
Schoonebeek
Ik had een te koop gezocht advertentie op Marktplaats gezet voor mijn dochtertje. Verstraeten (Schoonebeek of Breda) neemt contact met mij op dat hij een hele partij van deze heeft liggen. Dat vond ik al verdacht omdat deze knuffel nergens meer verkrijgbaar is. Bovendien was zijn account slechts 1 dag oud. Op mijn vraag of hij ook een groene versie had, antwoord hij: "Ik heb alle kleuren, dus als er een groene is, dan heb ik die". Er bestaat echter helemaal geen groene versie. Een dag later krijg ik een mail van Marktplaats dat het om een oplichtersaccount gaat. Zijn IBAN heeft hij me dan gelukkig al opgestuurd. Gelukkig heb ik hem niet betaald, maar dat hij een oplichter is, is wel duidelijk.
Kom je er nu achter dat je ook bent opgelicht?

Aarzel dan niet; meld het hier én doe aangifte
Verder zoeken met de evt. vermelde 06-nummers kan meer info opleveren