DE38700111106021878691 – 0684427246 – gameboss.nl – smartmarket.nl

Ter info van Daan:
Voor de mensen die wel de moeite nemen om aangiften te doen? Doe het echt en vermeld even dat ze jou aangiften moeten koppelen aan het Dossier nr 2019194788
Dit is namelijk het dossier van zijn andere naam richardgamer. De politie zal dan de aangiften tegen gameboss koppelen aan die andere. Zo is er een beter overzicht. Dit is mij medegedeeld door de politie om iedereen te melden om het dossiernummer er bij te vermelden. Veelpleger ! Melding ; DE38700111106021878691  +  06-84427246

Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Luka
Playstation 4
149,95
2019-12-22
Notifications@jivo-mail.com +RichardN
Rotterdam 0850603946
Ik wilde graag een Playstation 4 kopen 2e hands. Ik dacht dat dit een goede site zou zijn aangezien het er allemaal heel erg legit uitzag. Totdat er geen leveringen waren gekomen van de leverancier. Toen heb ik een paar dagen gewacht maar kreeg nog steeds geen bericht, vervolgens heb ik een refund aangevraagd en die zou verwerkt moeten zijn. Mail van gekregen maar nooit mijn geld terug gekregen.
bolski
aankoop ps4
184,95
2019-12-23
Neijenesch
rotterdam
opgelicht bij aankoop ps4 bij gameboss.nl
esmee
Playstation 4
149,95
2019-12-20
Richard Neijenesch
Rotterdam 0850603946
Op 20 december 2019 kocht ik een tweedehands playstation 4 voor €149.95, op de site Gameboss.nl. Ik heb de betaling voldaan via iDeal en dit werd vervolgens overgeschreven op naam van Richard Neijenesch, IBAN: DE38700111106021878691. Dit deed mij al ernstig twijfelen dus ik heb nogmaals alles gecontroleerd op internet. Deze onderneming was geregistreerd bij de KvK en droeg een webshopkeurmerk, erg betrouwbaar dus, tenminste dat dacht ik. Onder het product dat ik kocht was aangegeven dat deze op voorraad was en dat het product binnen 3 dagen geleverd kon worden. Dit gebeurde niet. Via de site heb ik contact opgenomen d.m.v. een chat. Hier werd mij verteld dat mijn bestelling wat vertraging had opgelopen door de feestdagen. Vervelend, maar hier kan ik mij uiteraard iets bij voorstellen. Na de feestdagen nog steeds niets vernomen, er werd geen contact met mij opgenomen en ik kreeg ook de beloofde 'track & trace' code niet toegestuurd. Wederom contact opgenomen via de chat op de website Gamboss.nl. Er werd vervolgens via de mail excuses gemaakt en ik kreeg er een gratis product bij t.w.v. €39.95 voor de vertraging die er inmiddels was opgelopen. Ook werd mij toegezegd dat het product die ik besteld had gegarandeerd op 6 januari bezorgd zou worden. Op 6 januari nog steeds niets bezorgd! Via de mail heb ik laten weten dat ik mijn geld terug wilde. De website is inmiddels offline gehaald en het telefoonnummer is onbereikbaar. Ook via de mail blijven mijn berichten onbeantwoord. Op internet is op verschillende websites te lezen dat dit een oplichter betreft. Richard Neijenesch laat een spoor van vernieling achter. Conclusie: Ik heb nu mijn aankoop niet ontvangen en het geld wordt niet teruggestort. Op internet las ik dat er inmiddels een dossiernummer is aangemaakt betreft deze zaak en werd mij geadviseerd deze bij te voegen: 2019194788.
HenkC
Playstation 4
234,90
2020-01-04
Richard Neijenesch gameboss.nl
Grave
Via de website gameboss.nl een playstation 4 gekocht. Website had een webwinkel keurmerk en ik kwam geen meldingen tegen bij dit keurmerk en op internet. Na betaling van de factuur bleef het stil. Ik kreeg geen reactie op telefoon (voicemailservice) en e-mail. Helaas kwamen drie dagen na mijn bestelling de reacties op internet dat er mensen opgelicht zijn en daar hoor ik dus ook bij. Aangifte gedaan.
Jvb
Ps4
179,99
2019-12-21
Richard neijnesch
Rotterdam
Ps4 besteld bij gameboss maar door de drukte van de kerst kon die niet leveren dus hij zij 6 januari heb je hem zeker weten nou 6 jan nog niks dus mail gestuurd en gezegt da ik me gels terug wou hij vondt het goed en zal het terug storten 1 dag later was de site in onderhoud en sindsdien niks meer vernomen
Jory
PS4 slim
169,95
2019-12-22
Richard Neijenesch
Grave
22 december Ps4 gekocht. Website etc gecheckt, maar zag er goed uit. Ook in bezit van keurmerk. Helaas bleef levering uit. Via chat contact gezocht, tijdelijk niet leverbaar. Geld wordt teruggestort. Tot op heden niks ontvangen. Verdien je als 16 jarige een paar euro bruto per uur, kan je na lang sparen een PS4 kopen, word je opgelicht! Hoop dat die gast ontzettend veel plezier heeft van mijn geld. Aangifte gedaan uiteraard!
Opgelicht
PlayStation 4 slim
179,95
2019-12-19
Gameboss.nl Richard
Rotterdam
Vertel ...
....
Playstation 4
214,95
2019-12-22
Gameboss.nl
Rotterdam
Precies hetzelfde verhaal als bij de andere die gemeld hebben
Marleen
Playstaion4
179,95
2019-12-19
Richard Neijenesch
Rotterdam
Voor mijn zoon een playstaion 4 besteld. Deels zelf mee betaald.
Echter na lange uitstel van levering zou het teruggestort worden na twee weken. Helaas niets ontvangen
Sher
Playstation Slim
184,95
2019-12-26
Richard Neijenesch
Rotterdam 0850603946
Nadat we de betaling voltooid hAden ontvingen wij een bevestiging .Als je nu op deze website kijkt dan staat er dat de website op 13 -01 actief zal zijn zie onderst. Gegevens:
Gameboss by Smartmarket – Neijenesch Smartmarket – Neijenesch Afhaaladres: Overwegwachter 4 3034KG Rotterdam KVK nummer: 76584631 BTW Nummer: 161455931B02 Product Playstation 4 2000GB (Refurbished) Ordernummer: 52435
Webwinkel keur is dus ook niets waard
PlayStation pro 1tb
254,90
2019-12-20
Gameboss.nl
Grave 0850603946
20 dec playstation na website check besteld om mijn zoon met kerst te geven, echter kreeg geen verzendgegevens dus navraag gedaan , ik vroeg mijn geld terug maar door dat voorraad op was werd hij later geleverd en ik zou ter compensatie een extra controller krijgen.
Bestelling laten staan 6 jan 2020 zou ik hem ontvangen ook nu nietssss, weer contact en aangegeven dat ik het niet vertrouwde en mijn geld terug wilde anders ging ik aangifte doen, waarop hij aangaf dat ik de 13e jan 2020 mijn geld terug had en dus geen aangifte hoef te doen nu nog niets ontvangen dus zojuist aangifte gedaan.
Lizzjuh Gameboss
Playstation
150,00
2019-12-25
Richard Neijenesch
Grave 0684427246
Op 25 december hebben al mijn vrienden ingelegd zodat ik voor mijn verjaardag een playstation 4 kon kopen.
Dezelfde dag nog besteld bij gameboss.nl, na eerst uitvoerig te hebben gecheckt of deze website klopt.
Ze hebben een keurmerk, nja hadden sinds deze week is hij ingetrokken...., een kvk, ideal betaling, alles leek te kloppen.
Zeker dat de keurmerken allemaal klopte gaf natuurlijk de doorslag.
Wij waren met de jaarwisseling weg, maar hadden geen mail meer ontvangen. Ik hoopte stiekem dat hij er zou zijn toen we terug kwamen op 2 januari.
Op vrijdag 3 januari bekijkt mijn vriend de factuur en ziet een ophaal adres staan. Iets wat impulsief stappen we in de auto en rijden er naar toe. Het adres was in Rotterdam, waar wij wonen.
Aangekomen bij het adres, zitten we in een bedrijvenpark waar we allerlei bedrijven kunnen vinden behalve gameboss.nl
We lezen de mail nogmaals na en er staat op afspraak. Onze fout, dachten we nog. We hadden eerst even moeten bellen. Wij alsnog daar ter plekke bellen, krijgen enkel een voicemailbox. Wij bellen nog aan bij het betreffende pand en zijn buren. Maar bij beide wordt niet open gedaan.
Wij gaan naar huis. Mijn vriend zocht ondertussen contact via de chatfunctie op de site. Hij kreeg dezelfde dag nog via de mail antwoord hierop.
Er waren wat vertragingen vanwege de drukke kerstperiode. De playstation zou 4 januari weer leverbaar zijn voor hun en zij zouden gegarandeerd kunnen leveren op 6 januari. En ik zou een gratis controller erbij krijgen als compensatie voor het wachten.
Afgelopen maandag dus. Zoals je kan raden, nog geen playstation.
Ik heb ze woensdag een mail verstuurd, geen reactie.
Ik wil vandaag op de site kijken voor de chat functie, site is uit de lucht
Keurmerk, is ingetrokken
Nummer, nog steeds niet bereikbaar
Pand in Rotterdam, staat te huur via flexas
Ik weet wel zeker dat ik ben opgelicht.
Iemand anders deelt exact het zelfde verhaal op opgelicht.nl
Zo triets.
RFC
PS4 slim 500gb
169,95
2020-01-02
Richard Neijenesch
Grave 0684427246
Zelfde verhaal als alle verhalen hieronder. Ook ik zou uiterlijk 13-1 mijn geld terug krijgen. Dat kan uiteraard nog steeds maar die kans lijkt mij nihil gezien deze verhalen. Indien blijkt dat deze man inderdaad al structureel en bewust eerder mensen heeft opgelicht en gewoon door kan gaan, moet hij worden gestopt. Indien het geld maandag niet op mijn rekening staat zal ik ook zeker aangifte doen.
Alexis1970
PS4 Slim 1tb White
179,95
2019-12-22
Richard Neijenesch
Rotterdam en Grave 0684427246
Zelfde verhaal: veel contact via chat, Hij zou de console op voorraad hebben en meteen verzenden. Daarna was drukte de boosdoener. 6 januari zou er gegarandeerd geleverd worden. Ik had wel een onderbuikgevoel maar het chat contact en de ideal betaling heeft mij uiteindelijk doen beslissen. Ook voert hij het webwinkelkeurmerk. Ook met hen contact gehad maar zij kunnen ook geen contact krijgen met deze oplichter. Hij had bij hen de aspirant status en lidmaatschap is onhold gezet. Ik heb gevraag of zij ook melding willen doen bij de politie. Ik ga ook aangifte doen na 13 januari omdat hij aangegeven heeft dat dan het geld teruggestort zal worden.
KP800
PS4
179,95
2019-12-23
Richard Neijenesch
Rotterdam 0850603946 0684427246
Very elaborate website with Ideal payment gateway. Even created a "trusted website" link and fake reviews. Seller even uses delay tactic to offer an extra remote due to the delay.
Lars
PlayStation 4 pro
219
2019-12-30
Gameboss.nl. Richard neijenesch
Grave 0684427246
Bestelde product niet geleverd
Daan
playstation 4
169,95
2019-12-24
Gameboss.nl / Smartmarket.nl
Grave 0684427246
Op 24 december had ik op de site gameboss.nl een witte playstation 4 besteld.
Betaling ging via iDeal en de site zag er professioneel uit en had zelfs een webwinkelkeurmerk. Dit keurmerk gecontroleerd en stond inderdaad geregistreerd. KVK nagekeken en was ook in orde. Bij het adres stond Hamstraat 30 in Grave maar dit was geen bezoek adres omdat je jou bestelling ook kon ophalen op de Overwegwachter 4 in Rotterdam.
Alles leek dus in orde.
Tot ik op 27 december 2019 via de webchat vroeg wanneer mijn console geleverd zou worden.
Na lang wachten eindelijk bericht met de mededeling dat ze het erg druk hadden en een achterstand hadden opgelopen.
Ter compensatie zou ik een extra gratis controller krijgen t.w.v 34,95. Maar dan zou mijn console uiterlijk 6 januari gegarandeerd geleverd worden.
Ik dacht nog ach ja het kan druk zijn met deze dagen en wacht dan wel een paar dagen want op 6 januari ben ik jarig en zou een mooi cadeau zijn.
Ik was pas 15 jaar dus op mijn 16e verjaardag zou mijn console komen waar ik zo hard voor heb moeten werken.
Na een aantal keer gevraagd te hebben of ik een track en trace code zou krijgen kreeg ik eindelijk weer antwoord: deze was per mail verstuurd en zou in de spambox kunnen staan.
Maar helaas niets in de mail ontvangen.
na weer vele vragen uiteindelijk weer moeizaam antwoord met het bericht dat ze mijn console binnen hadden en deze op zondag 5 januari zouden versturen en ik hem dus echt op mijn verjaardag 6 januari zou hebben.
Maar je raad het al niets ontvangen.
Telefonisch op de nummers: 085 0603946 en 06 84427246 zijn ze niet bereikbaar alleen maar een voicemail server box.
Uiteindelijk een bericht dat ik mijn geld terug zou krijgen en dat het uiterlijk 13 januari op mijn rekening zou staan.
Toen is mijn vader op wat onderzoek uitgegaan en kwam achter de naam Richard Neijenesch. Deze persoon zit achter gameboss.nl maar blijkt dus ook achter richardgamer.nl te zitten. welke op deze site al veelvuldig voorbij gekomen is.
Heb hem hiermee geconfronteerd en hij was het er niet mee eens dat wij hem een oplichter noemde maar de terugboeking was gedaan en ik zou het geld snel krijgen. tot ik hem confronteerde met het adres Hamstraat 30 in grave daar blijkt een cafe te zitten en die worden helemaal gek van de telefoontjes over deze oplichter. zij staan hier dus buiten.
Zelfs het adres van Gameboss / Smartmarket staat bij de KVK op dat adres.
Sinds dien geen enkele reactie meer van zijn kant uit.
Ik weet dus zeker dat het een oplichter is.
Ik ga hier met mijn ouders aangiften van doen.
Mijn vader had ondertussen contact gehad met de webwinkelkeurmerk site en die kon bevestigen dat er de afgelopen dagen meerdere klachten over het niet leveren van bestellingen waren binnengekomen.
Hun gaan ook een onderzoek instellen.
De site Gameboss is inmiddels half offline (Onderhoud) er zou een nieuwe site gaan komen maar daar geloof ik niets van.
Mocht er toch een niuewe site opkomen ? bestel hier dan NIET!!!!
Mijn ouders zijn druk bezig met hem en zullen alles op alles zetten om hem op te sporen.


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers kan extra info opleveren