IE26PFSR99107015626966 – doe maar niet

extra info: veelpleger ... !
Melding ; IE26PFSR99107015626966
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Els
Poster Twin Towers van Ralph Uilcher
37
2023-08-28
Claudia
Zutphen
Ik had op 2dehands Ikea een zoekertje gezet of er nog iemand de poster van de twin towers had. Na een aantal weken nam deze "mevrouw" via messenger contact op met de vraag of ik nog interesse had want zij had die poster maar deed er niks mee. Ze woonde in Zutphen maar haar vriend zou de poster in bubble verpakken en versturen naar Belgie. Ze heeft me nog een bewijs van overschrijving op mijn rekening gevraagd en nadien heb ik niks meer van haar gehoord...
Ilva
Cosmetica
000,00
2023-09-08
Claudia
Dongen
Mevrouw reageerde op mijn gevraagde product, dat zij deze in de aanbieding had. Bij het aangeven van haar IBAN kreeg ik argwaan. Direct een melding gemaakt en account geblokkeerd
Dirk
Vinyl LP
000,00
2023-07-22
van Heven
Zutphen
Ik zocht een LP van een Belgisch artiest, kreeg heel snel reactie en prijs was snel (verdacht snel) afgesproken. Rekeningnummer stond bij jullie reeds in de lijst als “verdacht”. Ik heb verkoop geannuleerd wegens niet betrouwbaar, en die persoon dit ook laten weten. Is geen reactie meer op gekomen. Dit is veelzeggend.
Slimmekoper
Boeken
0
2023-07-17
Claudia van Heven
Zutphen
Zoals andere verhalen ook hier bij mij een poging tot oplichting. Ik ben op zoek naar boeken die niet meer gedrukt worden met 30-50 euro per stuk. Mw wilde ze wel voor 10 per stuk aan mij verkopen. Leek in eerste instantie oprecht gesprek totdat het rekeningnummer gedeeld werd. Vaag nummer ergens uit Ierland. Zou het rekeningnummer van haar bedrijf zijn.... In politiedatabase niets bekend met naam of rekeningnummer maar gelukkig is er google.
Isaura
Ik zocht een boek en zij wilde het aan mij verkopen
0
2023-07-08
Van Heven
Zutphen
Mevrouw nam contact op met mij nadat ze mijn zoekertje had gezien van het boek dat ik zocht. Ze bleef veel aandringen om zo snel mogelijk tot betaling over te gaan. Ik vroeg foto's die ze achteraf gezien van een oude advertentie had gepakt op marktplaats. Verder stonden er maar 2 foto's op haar facebookprofiel. Nadat ik dit rekeningnummer kreeg, wist ik dat er iets niet klopte ook omdat ze bleef aandringen en bezorgd was of de betaling wel lukte. Dit rekeningnummer is zogezegd van hun ierse zaak terwijl zij in Nederland wonen. Over de ierse zaak is ook niks te vinden. Gelukkig heb ik deze website gevonden en heb ik zo de transactie kunnen weigeren.
Niet in tappen
Overwrap fox
60,00
2023-03-14
Fleur T.
Almelo
Vertel ...
Foutje
trekhaak
40
2023-03-10
Fleur Tapn
Almelo
verkoopster heeft facebook profiel van een paar dagen oud, gaf me een foto door van het te verkopen product welke uit het internet geplukt lijkt te zijn, ze was vrij opdringerig in het volbrengen van de transactie, de rekeningnummer zou een bedrijfsrekening zijn doch een Ierse rekeningnummer voor iemand die in Nederland woont?
MMMMMM
Boek vakdidactiek economie
0
2023-03-02
Van Vutten
Almelo
Wou een boek economie kopen. Heb mijn adres doorgegeven, maar bij het rekeningnummer dacht ik “dit is een heel raar rekeningnr” dus heb gelukkig niks gestort.


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers of IBAN kan extra info opleveren