NL02INGB0672796252 – Opgelicht met AGM vx50 onderdelen

Opgelicht, meldingen;

NL02INGB0672796252 🙁
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DATUM
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Ries4447
Voorvork agm vx50
26,95
2019-08-29
B.m.p
Lelystad
Ik zag een Voorvork op markplaats die ik nodig heb dus heb die de persoon een bericht gestuurt dat was dinsdag heb ik via marktplaats voor gesproken er over en dat ik donderdag geld zal overmaken dus donderdag heb hij me de geven geven ik vertrouwde de man op zig want ik heb vaker wat gekocht op markplaats en zo overgemaakt en altijd netjes gekregen maar niet bij deze man andere mensen maar hij zal vrijdag versturen maar ik heb vrijdag hem een bericht gestuurt of het gelukt was met versturen naar mij aders toe maar ik kreeg geen antwoord de helle vrijdag niet want ik heb hem een paar berichten gestuurt maar daar reageert op hij ook niet op en zaterdag kreeg ik een bericht dat die het geld zal terug storten maat heden niet gedaan daarom maak ik er nu werk van want ik heb al niet veel geld om van te leven nu dit ook nog er bij
Kom je er nu achter dat je ook bent opgelicht?

Aarzel dan niet; meld het hier én doe aangifte
Verder zoeken met de evt. vermelde 06-nummers kan meer info opleveren