NL05BUNQ2054252395 – 0613982460 – ben erin getrapt

extra info: veelpleger ... !
Melding ; NL05 BUNQ 2054 252395  +  06-13982460
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Anna
2 kookboeken
25,00
2021-01-14
Alex
0613982460
Donderdag 14 januari 2021 zag ik het kookboek van de Foodsister In 8 weken slank 2e hands aangeboden. Bij interesse kon ik contact opnemen via het telefoonnummer en vroeg haar om de Foodsisters. Ik kreeg gelijk reactie en vroeg om het adres voor verzending en vervolgens een tikkie toe gestuurd waarbij ik 10,- kon overmaken. Ergens vond ik het al vreemd want ze had het boek voor 15,- aangeboden maar dacht er niet bij na stom genoeg. Ze vroeg nog of dit het was of dat ik nog iets nodig had waarop ik antwoorde van niet. De volgende dag dacht ik er nog over na en ging ik opzoek en zag dat ze meer boeken aanbood en heb toen contact gehad met haar of ze wel het goede boek gestuurd had omdat ze meer van de Foodsisters had en dat het wel om de 8 weken slank ging. Kreeg weer reactie terug met OEPS is al onderweg en vervolgens stuurde ze nog een tikkie voor dat boek. Ik goed gelovige maar weer betaald. Ik zei nog tegen mijn man dat het raar was dat ze niet vroeg om welk boek het dan ging. Na wachten wanneer ze binnen kwamen kreeg ik steeds meer een naar gevoel en eigenlijk had ik die gelijk al maar omdat ze het via BOL.com deed dacht ik er in eerste instantie niet bij na. Ik heb haar bericht maar reageert nergens meer op. Dus totaal 25 euro en had hem dus net zo goed nieuw kunnen kopen voor 25 euro. Je denkt dat gebeurt mij niet want ben altijd heel scherp en toch ben ik erin getrapt, had ik nu maar gelijk naar mijn eerste gevoel geluisterd.


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers of IBAN kan extra info opleveren