NL06BUNQ2035044243 – Wobbel fuckup op Marktplaats

Opgelicht, meldingen;

NL06BUNQ2035044243 🙁
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DATUM
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Dupe
Juice plus capsules
150,00
2019-05-19
Julie Stasja Anna L
Breezand
Oplichter bood juice plus capsules aan. Ik vroeg of ik het de volgende dag op kon halen. Dit was geen probleem en ik kreeg het adres. Uiteindelijk toch laten opsturen, omdat het ver rijden is. Overgemaakt en volgende dag nog kort contact gehad met ik stuur de track en trace code straks op. Daarna niks meer vernomen van de oplichter.
Thijs
Wobbel
56,95
2019-05-18
Stasja Anna L
Den-Helder
Ze bood een wobbel aan met grijze vilt er stond bieden bij. Ik bood 50,- waarop zij reageerde met prima bod wanneer kan je hem komen halen? Ik vroeg of ze het ook wilde verzenden. Dit was prima. Ze wilde t alleen wel via haar eigen rekening doen via iDeal. Ik ben akkoord gegaan. En vervolgens reageerde ze niet meer na dat ze had verteld het bedrag ontvangen te hebben.
Kom je er nu achter dat je ook bent opgelicht?

Aarzel dan niet; meld het hier én doe aangifte
Verder zoeken met de evt. vermelde 06-nummers kan meer info opleveren