NL09ABNA0553153277 – Marktplaatsbedrieger eist betaling voor leenovereenkomst

Opgelicht, meldingen;

NL09ABNA0553153277 🙁
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DATUM
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
moppie
Lening gevraagd
50,00
2019-03-26
DE WAGT JONKERS
MEPPEL
Lening op internet aangevraagd, werd op gereageerd door een men. Antonius de Groot. overeenkomst zag er goed uit, maar ik moest eerst 50 euro betalen voor het klaarmaken van het contract. gedaan op bovenstaand rekeningnummer, en toen maar wachten. ik kreeg toen door dat ik voor overdracht 65 euro moest overmaken naar Nigeria, wel gedaan, maar de transfercomany vertrouwde het niet en heeft het bedrag weer naar mij terug gestort. goddank. echter blijft deze meneer mij lastig vallen om de 65 euro te betalen zodat hij de lening op mijn rekening kan storten. hij maakt gebruik van diverse rekeningnummers, namen. 1 naam kon ik checken, die kwam ook al voor op internet voor oplichting
Kom je er nu achter dat je ook bent opgelicht?

Aarzel dan niet; meld het hier én doe aangifte
Verder zoeken met de evt. vermelde 06-nummers kan meer info opleveren