NL09ABNA0553153277 – Marktplaatsbedrieger eist betaling voor leenovereenkomst

Melding ; NL09 ABNA 0553 153277

Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
moppie
Lening gevraagd
50,00
2019-03-26
DE WAGT JONKERS
MEPPEL
Lening op internet aangevraagd, werd op gereageerd door een men. Antonius de Groot. overeenkomst zag er goed uit, maar ik moest eerst 50 euro betalen voor het klaarmaken van het contract. gedaan op bovenstaand rekeningnummer, en toen maar wachten. ik kreeg toen door dat ik voor overdracht 65 euro moest overmaken naar Nigeria, wel gedaan, maar de transfercomany vertrouwde het niet en heeft het bedrag weer naar mij terug gestort. goddank. echter blijft deze meneer mij lastig vallen om de 65 euro te betalen zodat hij de lening op mijn rekening kan storten. hij maakt gebruik van diverse rekeningnummers, namen. 1 naam kon ik checken, die kwam ook al voor op internet voor oplichting


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers kan extra info opleveren