NL13BUNQ2035213479 – Designer TAS oplichter

Opgelicht, meldingen;

NL13BUNQ2035213479 🙁
Gedupeerde
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DATUM
NAAM v/d oplichter
WOONPLAATS /06-nr
Verhaal
Boos
Designer tas
138,10
2019-05-27
Awan
Broek op langedijk
Ik ben opgelicht door iemand op marktplaats die zich voordeed als ene JR Awan. Deze persoon doet zich voor als veel verschillende mensen, aangezien ik door dezelfde persoon met verschillende accounts ben benaderd nadat ik hem geconfronteeds had met mijn aangifge. Ik ben toen door dezelfde persoon met drie verschillende accounts tegelijkertijd benaderd, uitgescholden en bedreigd met automatische incasso’s en plunderingen van mijn rekening. Ook was er bij zijn betaalverzoeken een omschrijving met een ANDERj rekeningnummer dan het nummer waar het geld daadwerkelijk naartoe gaat. Ik zie op internet al heel erg veel meldingen naar het desbetreffende rekeningnummer.
Kom je er nu achter dat je ook bent opgelicht?

Aarzel dan niet; meld het hier én doe aangifte
Verder zoeken met de evt. vermelde 06-nummers kan meer info opleveren