NL13INGB0006885428 – 0615363294 – Roland TR-8 drumcomputer

Melding ; NL13 INGB 0006 885428  +  06-15363294

Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Maarten
Roland TR-8 drumcomputer
358,60
13/10/2017
Willem Hulselmans
Den Haag 0615363294
Eerst reageerde de verkoper iedere keer heel snel. Toen ik had betaald op vrijdag heeft hij de maandag erna nog bevestigd dat hij het binnen had, maar sindsdien weken lang niets meer gehoord. Daarna heeft hij eindelijk gereageerd via Whatsapp, met als smoes dat zijn telefoon kapot was en hij mijn adres kwijt was (terwijl ik dit via marktplaats had gestuurd). Ook heeft hij iedere keer mijn marktplaats berichten gewoon gelezen, dus ik geloof niets van dit verhaal. Hij vroeg mij nogmaals om mijn adres, dan zou hij het direct versturen, maar inmiddels zijn we al weer bijna een week verder en ik heb nog niets ontvangen.
Hij heeft wel een facebook account met vele openbare foto's, waaronder foto's met een spandoek van zijn schilderbedrijf met het telefoonnummer waar ik contact mee heb gehad. Ook heeft hij zijn schilderbedrijf bij KVK geregistreerd en heeft hij een oude foto op facebook staan met mijn drumcomputer. Dit is dus wel zijn echte facebook account. Echter reageert hij ook niet via facebook op mijn berichten.
Zijn marktplaats account is inmiddels verwijderd via mijn aangifte bij de politie.


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers kan extra info opleveren