NL14BUNQ2205689991 – Marktplaats, het stikt hier onfris!

Melding ; NL14 BUNQ 2205 689991

Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
O. Deurre
Parfum
51,95
26/12/2017
B Soekhai
Doorn
Nep nep nep
Oom
Parfums
82
18/12/2017
B.Shoekhai
Doorn
Goedemiddag.
Ik heb op 18-12 via de maarktplaat 2 parfums gekocht, 1 voor de heren 1 voor de dames.
Ik had 2 de zelfde gehad. Contact gehad met de verkoper hij gaf aan dat het mijn schuld was terwijl ik alles had duidelijk aan gegeven. Ik heb bewijs brchiten nog bij me. Er duidelijk aangegeven dat de parfumes origineel zijn, ze zijn nep. Ik wilde mijn geld terug hebben en parfumes. Terug steuren hij gaf aan ik neem niets terug. Ik had op maarktplaat geplaat voor andere mensen om waarschuwing te geven ik heb echt veel Brichet. Gehad dat ze paar rekeningnummers heeft en maarktplaats doet niets. Graag ik wil dat ze zo snel mogelijk gepakt wordt ik had het aan haar door gegeven ik ga melding van maken maar ze is nog steeds actief en helemaal boven Aan. Ik hoop dat u mij en andere mensen kan helpen.
Met vriendelijke groet yalda ahmadzai.


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers kan extra info opleveren