NL17ABNA0156477789 – bijna wekelijks een oplichter

Opgelicht, meldingen;

NL17ABNA0156477789 🙁
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DATUM
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Datum checken
Niets
0
2020-01-24
Denny van veen
Glanerbrug 0684650129
Wou iets kopen via Marktplaats en iemand anders zou het voor hem ophalen. Schermafbeeldingen gekregen waarin hij “aantoont” het geld over gemaakt te hebben. Echter perfect afgeronde bedragen en een datum van een poos terug ipv vandaag hebben hem door de mand laten vallen. Toen hij erop aangesproken werd, zei hij dat dat aan de datum van zijn telefoon lag. Iban nummer was toen al gecheckt en hier gevonden.
Omega seller
Verkoop Omega horloge
000,00
2019-12-17
Jansma en Volkert
Pastoor op heijstraat , Venlo
Ik verkoop een omega-horloge op 2de hands. Op 17/12/2019 wordt ik door de betrokkene aangeschreven dat hij dit horloge wil aankopen en met dat ie woonachtig is in NL. (Ik in België) is hij meteen tevreden met een verzending. Hij vraagt me om meteen te verzenden wat door de hogere prijs niet doorgaat natuurlijk. Ik krijg prachtige schermafdrukken van z'n pc-banking waarbij de betaling zogenaamd gebeurd is. De volgende dag stuurt ie me de vraag of het horloge al verzonden is en of ik hem niet in de maling neem want dat ie al meermaals het slachtoffer is geweest van oplichters. Vandaag heb ik m'n bank gecontacteerd en daar is niets van deze zogenaamde betaling op te merken. Ik ben even wat gaan Google(n) en ben zowel op naam als op z'n rekeningnummer op negatieve publicaties terecht gekomen. Hij blijkt een meester oplichter die gelukkig bot vangt in z'n poging.
bootcamp
Verkoop balmain broek
000,00
2019-12-17
Otter
Utrecht
Ik ben verkoopster van balmain spijkerbroek. Ging akkoord met gevraagd bedrag. Zij 3 keer straks maak ik over ben aan hwt werk. Vroeg iedere keer wilt u gelijk opaturen na (nep) foto’s bewijs overmaking. Ik dacht wacht toch met versturen. Ze vroeg nog een keer wilt u gelijk versturen. Toch gewacht 4 dagen geen geld en gelukkig niets verstuurd. Ik verkoop mijn mooie kleding merken op marktplaats dit jaar bijna wekelijks een oplichter echt waar. Marktplaats is blij dat ik ze aan geef. Maar echt wekelijks.
Kom je er nu achter dat je ook bent opgelicht?

Aarzel dan niet; meld het hier én doe aangifte
Verder zoeken met de evt. vermelde 06-nummers kan meer info opleveren