NL18ABNA0455255962 – gevaarlijke deal

Melding ; NL18 ABNA 0455 255962
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Boontje
Sneakers
49,95
2023-08-24
Rio
Rijnsburg
Ik zocht sneakers van een bepaald merk met de filter “zo goed als nieuw” op Marktplaats. Deze verkoper bood de gezochte sneakers aan met in de omschrijving dat ze nog nieuw waren. Bij de advertentie zaten ook foto’s van nieuwe sneakers. Na betaling kreeg ik echter verschoten, afgetrapte sneakers opgestuurd met kapotte zolen waarvan het profiel al helemaal versleten is. Toen ik me via de berichtendienst van Marktplaats meldde bij de verkoper suggereerde deze eerst dat de bezorgdienst iets met de sneakers zou hebben gedaan. Toen ik liet merken dat ik daar niet intrapte en mijn geld terugwilde, kreeg ik geen reactie meer. Met de sneakers kunnen we niets. Kortom: ik ben opgelicht. Koop geen spullen uit Rijnsburg via Marktplaats! Deze persoon heeft meer dan 100 advertenties op Marktplaats, vooral kinderkleding en speelgoed.


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers of IBAN kan extra info opleveren