NL21INGB0674773837 – Jack opgelicht marktplaats

Opgelicht, meldingen;

NL21INGB0674773837 🙁


Gedupeerde
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DATUM
NAAM v/d oplichter
WOONPLAATS /06-nr
Verhaal
jofi
Samsung Galaxy J7
80,40
09/11/2018
Britt
Enschede
Via chat onderhandeld en via ideal betaald; helaas zonder 'gelijk oversteken'
Patricia
Winterjas maat l
140,00
30102018
Danant
Alkmaar 0612346863
Betaling verzoek gekregen via de app zo st
En 140 overgemaakt
fake parfum
La vie est belle 75 ml
45,85
11/10/2018
Beau
Dreumel
Beau biedt diverse parfums aan die zogenaamd zijn aangeschaft tbv een webshop die ze uiteindelijk niet is begonnen omdat ze nu een goede baan heeft. Zegt de parfums tegen inkoopprijzen aan te bieden.
Roosje-roosje
Een telefoon
90,00
28/09/2018
Bosman
Leeuwaarden
Ik vertelde hem dat ik al was opgelicht, hij zelf zei dat gelijk oversteken allebei verzekerd zijn, hij loog blijkbaar daar kwam ik een dag later achter
M.O.
Xbox 360 met controllers
56,90
24/09/2018
van Benten
Almkerk
Xbox met controllers gekocht. Volgens de advertentie was alles werkend en onbeschadigd. Bij ontvangst direct duidelijk dat 2 controllers stuk waren door lekkende batterijen. Ook was het slecht verpakt (los in de doos gemikt) en absoluut niet vrij van beschadingen. Ze wil dit niet oplossen en doet zelfs als het een normale gang van zaken is en ik een goede deal heb gekregen...
Jan
Apple AirPods nieuws
90
21/09/2018
Arjen
Middelburg
Verkoper stuurde mij een ING betaarverzoek. Zei toen de ochtend erna gelijk track en tracé te versturen, maar heeft hij niet gedaan en is nu onbereikbaar.
Kje
Baby voeding
50,40
23-08-2018
G
Babyvoeding gekocht bij deze persoon
Echter viel op het track and tracé bonnetje al op dat het gewicht niet klopte het pakket zou ruim 3 kilo moeten wegen en woog maar 180 gram.
Resultaat lege blikken waren opgestuurd.
Stanneke
Pokemon Platinum
48,32
15/08/2018
Nintendo Games Consoles
Raakte
Advertentie op marktplaats, het zou meteen de volgende dag verzonden worden. Niks ontvangen. Heb nu deze website gecheckt en ben er nu vrij zeker van dat het ook niet meer aan gaat komen.
tijger06
broedeieren van roul roul en broedmachiene
75
04/08/2018
linda
rotterdam
ik heb gekocht en betaalt 25 euro voor roul roul eitjes en 50euro voor broedmachiene ze zouden hem woensdag opsturen maar er kwam niks heb verschillen malen gemailt via markplaats maar hoor niks meer heb markplaats ingelicht zouden de advertencies blokkeren maar staat er nog steed op waar mensen nog op bieden heb ook aangiften gedaan heb ook met iemand contact die ook eitjes had besteld voor 67,50 euro maar ook niks heef gekregen wie kan mijn helpen hem tevinden zijn aders graag mailen naar tijgerroco@hotmail.com vrg
Balende damper
Smok coils
14,20
30/07/2018
van Zagt
0653227891
Coils gekocht en zei vanaf afgelopen maandag dat t verstuurd was, inmiddels nog niks binnen en ex werkt bij de post en had allang binnen moeten zijn,nu Ivan gecheckt en kwam ik hier uit nog veel meer gedupeerden bah bah,nu ook aangifte gedaan, hoop dat hij gepakt word
MPtussenrekening NL21INGB0674773837
gopro camera
156,90
20/02/2018
Curiel
weetiknietmeer
De transactie ging via de Marktplaats tussenrekening. Na heel veel aan de bel getrokken te hebben gaven ze toe dat het een oplichter was en dat ze de rekening zouden laten blokkeren . Na heel veel tijd mijn geld teruggekregen. Die tussenrekening is dus eigenlijk om de verkoper een anonieme tussenrekening te geven en beschermt dus niet de koper alhoewel die er extra voor betaalt.
Tichovg
Supreme sleutelhanger
20
11-7-2018
R.
Vleuten 0642858042
Ik bestelde dit op marktplaats en ik dacht laat ik zijn IBAN is opzoeken en bam deze hele lijst heb het hem gevraagd en geen reactie zoals verwacht
Kies een passende naam bij dit bericht
Schoenen
65
17/07/2018
Frans Hanssen
Vertel ...
Elisa
BTS concert tickets
220,00
15/07/2018
Adinda B
Almere
Vertel ...
Zey
Spel en controller
80
06/07/2018
SwitchGames
Groningen
Het verhaal begint op vrijdag 6 juli. De verkoper had meerdere advertenties, zijn verhaal was dat hij een online businesss met switch spellen, maar dat liep niet goed dus hij wou z'n inventaris liquideren om zo een deel van z'n geld terug te verdienen. Normaal vertrouw ik zulke advertenties niet gauw, maar volgens marktplaats bestond deze account al 12 jaar op Markplaats en waren z'n rekening nummer en telefoonnummer bevestigd bij Markplaats. Dit alles bij elkaar zorgde ervoor dat ik toch met goede vertrouwen op deze advertentie reageerde en een transactie wou ondergaan.

De verkoper stuurde een iDeal betaalverzoek en ik had deze netjes vrijwel meteen betaald. Ik heb hem na betaling gevraagd of hij de track-en-trace code kon sturen naar mij nadat hij hem op de post zou doen, daar ging hij mee akkoord. Hij zou hem de volgende dag versturen (zaterdag 7 juli). Om half 6 de volgende dag stuurde ik hem bericht of hij het pakket al had verstuurd. Toen vertelde hij een verhaal van dat hij bij familie was en of hij maandag kon versturen. Ik had er wel begrip voor dus ik stemde er mee in. Eenmaal stuurde ik hem aan het eind van de middag weer een bericht, maar heb toen geen gehoor meer gekregen. Ik heb vanochtend (dinsdag 10 juli) weer paar berichten gestuurd maar tevergeefs. Dat was voor mij echt de bevestiging dat ik was opgelicht.
Monique bedrogen door Thakoer
Pruik
79,35
27/06/2018
Thakoer
Sliedrech
Op 27 juni heb ik een pruik gekocht. Ik heb chemo en ben ongeneeslijk ziek (dit even terzijde). De verkoper Tamika heeft bevestigd dat ik de pruik voor 75 euro kon kopen. Ze heeft drie keer toegezegd dat ze de pruik zou opsturen. Ook kon ik de pruik ophalen maar ze heeft een verkeerd adres opgegeven (een huis dat op Funda te koop stond. De makelaar heeft mij verteld dat Tamika daar helemaal niet woont).

Ik heb haar verschillende malen vriendelijk gevraagd de as blonde pruik lace front die ik op woensdag 27 juni bij haar gekocht heb voor 75 euro (totaal incl. Verzendkosten 79,35 euro) aangetekend te versturen. Ik zou dan alsnog de kosten om aangetekend te versturen, betalen.

Maar omdat ze niet meer reageerde, is mijn laatste verzoek, omdat ze de pruik waarschijnlijk überhaupt niet heeft, in ieder geval mijn geld terug te storten? Ik wacht nog steeds dat ze de 79,35 euro op mijn rekening.

Naar aanleiding van dit verzoek heeft ze nog één keer gereageerd met: Ja! Jetje mina’. Vervolgens weer niets gehoord.

Ik heb vandaag nogmaals voorgesteld om Marktplaats te vragen om ons met dit conflict te helpen. Achteraf gezien had ik natuurlijk geen geld moeten overmaken. Maar ik heb persoonlijk nog nooit ‘foute’ verkopers op Marktplaats meegemaakt.
Opgelicht
Parfum narciso rodriquez
57,35
06/07/2018
Tamika
Amsterdam
Dinsdagavond was ik op marktplaats aan het kijken voor een lekker geurtje. En kwam op deze dus 50,00 geboden kreeg vrij snel een reactie enz erg leuk gesprek ik vroeg of hij origineel was enz enz ik vond haar gesprek zo leuk dat ik zei nou als ik het pakketje heb stuur ik een tasverstuiver naar je toe mag jij kiezen. Ondertussen betaald enz Later gaan slapen enz volgende dag wel gevraagt naar haar adres enz ze gaf tromstraat 29 in sliedrecht op later in de avond postcode enz en gisteren kreeg ik een track trace nummer door maar ik heb tntpost ap dus meteen kijken. Stond dat hij niet gevonden is enz en dat of het pakket moet uit het buitenland komen of hij is niet afgegeven. En haar gevraagt erna maar geen antwoord. Vandaag tntpost gebeld en dat nummer door gegeven bleek dat dat nummer bij iemand hoort die in papendrecht woond en daar is afgeleverd en ik weer vragen aan tamika stellen via markplaats enz maar geen reactie heb het ook aan marktplaats door gegeven en hier dus en nu maar afwachten
Opgelicht nike air Force wit
Nike air force wit hoog model
52,35
26/06/2018
Frans
Via marktplaats nike aor force schoenen aangeboden. Middels pakketdienst (+6.50€) kwamen we uit op 53.35€.

Na drie dagen bericht waar ze blijven. Dinsdag werd beloofd. Tot op heden niks ontvangen dus gegoogled en zie allemaal meldingen staan over oplichterij.
BlijBlij
Kleding
340,00
06/06/2018
Henk
Eindhoven
Ik heb kleren gekocht, ben na wat onderhandelen overeengekomen tot een prijs en heb de kleren vervolgens niet ontvangen.
Kip
Biker broek
22,36
18/06/2018
van der Steen
Schijndel
Mw van der Steen levert niet het betaalde product maar bv een hoofdkussen. Dan valt het niet onder oplichting.
Vraagt eerst 1 cent over te maken (via veilig betalen)
Oplichtmelder
Voetbalschoenen
160
01/05/2018
Verhulsdonk
Eindhoven
Voetbalschoenen waren betaald maar zijn nooit opgestuurd
Roger
Garmin Edge 1000
200
04/06/2018
Richard
Groningen
Prijs overeen gekomen en hij heeft me een betaal verzoek gestuurd. Deze voldaan maar krijg geen track en tracé.... toen gaan zoeken en kwam hier terecht
Snoopy
Meisjes kleding
20,00
24/05/2018
Susan
Donkerbroek
Mevr reageerde heel netjes op vragen over de kleding

Ze stuurde me een betalingsverzoek via marktplaats

Deze betaald ze gaf aan dat het binnen was en het zou versturen

Ik vroeg een dag later naar het track and tracé code

Hier reageerde ze al niet meer op
Ook onder verdere contact geen reactie meer
Ook gemeld dat ik het ging melden bij marktplaats alles bleef stil

Dus ja ik wist het al foute boel
Jordy
Napapijri Jas
58
09/05/2018
Ian
Barendrecht
Jas gekocht via Marktplaats, helaas nooit aangekomen.
Rachelle
Kaartjes PSV-Ajax
150,00
11042018
Peerke
Dordrecht
Via marktplaats advertentie voor 2 kaartjes voor PSV-Ajax 15-04-2018.
Berichtje gestuurd; tickets waren er nog. Persoon wou via facebook verder afspreken voor de tickets. Via messenger verder afgesproken en alles voelde goed. Was namelijk al langer opzoek en je merkte gelijk als mensen oplichte. Deze mensen zijn hier zo ontzettend goed in dat het lijkt alsof het allemaal 100% vertrouwd is. Na researsch blijkt het om een bende te gaan die landelijk actief zijn. Ze werken onder verschillende namen en ING nummer is geregistreerd op een webshop dus geen huisadres. Op facebook werken ze onder de naam Monique Veentje. Maar zeer waarschijnlijk nog onder een heleboel andere namen.
Car
Ti sento creolen en hangers
24,00
03/04/2018
Madelief
Aalsmeer
Vraag eerst bank nr en Google dit ik betaald via de betaal app makkelijk maar geen rek nr zichtbaar ...
Opgelicht
Ufc3
30
25/03/2018
Pepijn croonen
Voorschoten
Verkoper kwam betrouwbaar over. Ik vroeg om gelijk oversteken maar aangezien ik dat nog nooit had gedaan en de verkoper ook niet toch maar gewoon iDeal gedaan. Zo zie je maar weer geloof nooit iemand op het bloten oog.
De dupe
Apple tv
111,40
13/03/2018
LJA van Doren
Tilburg
Hij bood een apple tv aan en heb er op gereageerd, Echter in onze berichten gaf hij een rekening nummer van SNS, Ik heb wel gekeken of hier geen fraude meldingen over kwamen, toen ik hem vroeg om een ideal betaal verzoek te sturen dacht ik dat het naar dat sns rekening nummer was.

Echter bleek dat naar dit rekening nummer.

Maar ik heb het product nooit ontvangen helemaal kut dus
David Vlasveld
Apple iMac 27
640,00
19/03/2018
Ronald
De Koog 0687726331
Wilden iMac kopen maar wilden niet gelijk hele bedrag betalen omdat ik die man of vrouw niet kenden. dus hij stelde voor de helft te betalen. en dat heb ik gedaan.
Mrabet
Kinder kleding
75
27/02/2018
Mhp rooijackers
Oss
Hoi bij deze persoon heb ik een aantal kleren gekocht via marktplaats deze heb ik ook met een veilige link betaalplatform betaalt maar tor op heden niks mogen ontvangen en marktplaats doet er ook helemaal niks tegen terwijl ze wel de gegevens en legitimatie hebben gecontroleerd van de verkoper staat op de site zeer vreemd maar tot op heden niks mogen ontvangen dan wel geld dan wel de spullen zeer jammer
JeePee
Oude Nederlandse Munt
39,65
25022018
LMK Hamacher
Geleen
LMK Hamacher uit Geleen beweerde een originele oude Nederlandse munt te verkopen. Bleek achteraf een vervalsing te zijn. Netjes contact opgenomen om dit te regelen. Reageert nergens meer op. Leest de berichten wel. Als ik onder een andere naam op een van zijn advertenties reageer, krijg ik wel meteen een reactie. Oplichterij eerste klas, omdat replica munten in China te bestellen zijn voor 2 euro en voor een veelvoud worden verkocht op de nederlandse markt als 'echt'. Uiteraard aangifte gedaan
Diana
een diamondpainting
18,35
13/02/2018
cadeauworld
sint agatha
Daimond panting besteld,heb niks ontvangen dus ging even kijken of ik wat te weten kon komen en kon op mijn bank haar iban zien en zo kwam ik erachter dat er meerdere gedupeerden zijn,terwijl alles gecheckt was door marktplaats.
Landelijke oplichter
Fidget spinner cube
16,45
19/12/2017
H
Reusel
Fidget cube besteld. Zou geleverd worden via Kiala, is nooit aangekomen. Na het bedrag via het online betaalplatform op marktplaats te hebben betaald geen enkele reactie meer op mijn berichten.
Issy
Day birger et mikkelsen top
29,65
14/02/2018
Pashion
Haarlem
Ik kocht het topje in de veronderstelling dat het veilig zou zijn met een betaalverzoek. Echter toen ik de naam bij de afschrijving zag herkende ik de naam onmiddeljk. Ik ben eerder bedrogen door J. van Wooning, toen onder de naam Classy Fashion. Ik vind het ongelooflijk dat Marktplaats dit toelaat onder het mom van gecontroleerd id, rekeningnummer en telefoonnummer.
Alex
Ledger Nano S
120,40
31/01/2018
Christopher Mac vd Ende
Leusden
Oplichter was geverifieerd op Marktplaats met rekeningnummer ID en 2 jaar actief op MP. Had een Ledger Nano S te koop voor €120,- gereageerd en via betaalverzoek op MP site het bedrag via iDeal betaald.
In de avond kreeg ik een mail van MP dat het wellicht een frauduleuze verkopen kon zijn.
Knap Marktplaats!!!! Betaald via jullie systemen aan een geverifieerde verkoper.
Mijn aankoop heb ik uiteraard nooit ontvangen.
ed-led
Garmin Hartslagmeter Deluxe
40,40
29/01/2018
Dhr Hove
Lelystad
het bekende verhaal besteld betaald en niets ontvangen ga alsnog aangifte doen van oplicht marktplaats
snap er niks van
Schoenen
226
23/01/2018
Yeezysuplier naam op bankrekening is Mujicic
Gemert
Verwarrend van Marktplaats zelf. iDeal en gelijk oversteken in chatbericht lijken op elkaar. Had gevraagd voor die optie, maar hij had een iDealaanvraag gestuurd. Stom eigen fout, maar hij/zij is dus al zolang bezig op marktplaats. Ik begrijp niet dat deze persoon mensen kan blijven oplichten.
Alex
Carnavalskleding
67
11/01/2018
Carnaval
Beneden Leeuwen
Is al 4 jaar op marktplaats.
Bood heel veel carnavalskledimg te koop aan.
2 dagen na de aankoop stond er geen advertentie meer op deze naam op marktplaats. Toen had ik pas door dat ik opgelicht was. De betaaloptie van Ideal is een schijnveiligheid. Eigen onveilig, want nu zijn de gegevens van de verkoper helemaal afgeschermd.
jessica
2 kaarten frisian proms
50
11-01-2018
serena
zwolle 0647372104
Vertel ...ik had een advertentie ge plaats dat ik 2 kaarten zocht..zij reageerde en ik heb 50 euro overgemaakt..helaas..geen kaartjes
Corine
Lemax kersthuisje
34
27/12/2017
LemaxFan Petra
Leusden 0612345678
Ik heb een bod gedaan en kreeg meteen antwoord of ik t op wilde halen of verzenden en een betaallink.
Ik heb meteen betaald en de volgende ochtend stuurde ze een bericht dat ze t op ging sturen.
Vanaf dat moment geen reactie meer en de advertentie was ook al verwijderd.
Ze gebruikte de naam LemaxFan ,er is een (betrouwbare)verkoper op marktplaats met die naam Lemaxfan dus het is allemaal opzet geweest.
Jane
Zara shirt
9,35
04/01/2018
K. Assahli
Betaalverzoek via marktplaats. Deze voldaan. Echter heeft zij geen geld ontvangen. Later zag ik dat het bedrag naar bovenstaand bankrekening nummer gestuurd is.
westerman
Google play kaart
25,40
08/01/2018
melody
deurne
Wou de kaart kopen met een gelijk oversteken verzoek. Ze wist niet hoe het moest en belde me op. daarna stuurde ze me een gewoon betaalverzoek en ik ben er ingetrapt.
tom
Gitaar merk Ovation type 1612
155
29/12/2017
DieVoeage
Den Helder
Het was een mooie adv. op MP - Ovation gitaar type 1612. Verkoper is gecontrolleerd, geverifieerd, zegt ie:

Daar ik een geverifieerde verkoper ben, is het allicht makkelijker als ik u een betaalverzoek stuur?
Dan kunt u betalen via iDeal en (al ontvang ik het pas later) kan ik direct zien dat er is betaald.
Ook is deze manier veiliger voor ons beiden ivm. een eventueel geschil.

Na een paar dagen wachten is adv. direct verwijderd en geen reactie vd verkoper. Tjaa
Reina
Jurkje van merk NIKKIE
75,40
27/12/2017
Priscilla
Zuth
Jurkje gekocht maar nooit aangekregen.
Marktplaats
sonos play 1
120
27/12/2017
jeanine
ter Apel
doet dit al jaren, waar is marktplaats, politie of ing bank. schandalig
Schandalig
SONOS PLAY 1
120
27/12/2017
van der Woude Jeanin Peter en Joolle alles op marktplaats
Drieborg Ter Apel alles op marktplaats
Kan al jaren de boel bezotemieteren, wanneer grijpt marktplaats, ING bank of politie in. Schandalig. Geef mij anders adres dan komt alles goed.
Mimi
Hemabon
55,00
18/12/2017
SlangenA Op rekening A.J.W Essers
Ransdaal limburg
Hemabon gekocht en op 18 december betaald en tot nu toe niets ontvangen en krijg ook geen antwoord op mailtjes
TUIG
SONOS PLAY 1
120
25122017
PETER EN JOOLLE
DRIEBORG
Opgelicht, hier zouden ze echt iets aan moeten doen, dat iemand hier mee wegkomt, het is een schande. Hij/Zij kan gewoon doorgaan met deze laffe daden. tuig is het.
bewust nalatig
treinkaartje
10,40
10/11/2017
gjh
Treinkaartje werd niet opgestuurd na betaling terwijl het wel zo werd overeengekomen. Na ruim een week vertelde ik aangifte te hebben gedaan. Het zou worden terugbetaald maar ook dat is nagelaten.
Kwing
Processor intel i7-6700K
200
02/12/2017
Martis / verkoophandel724
Den Helder
Dader gebruikt IDEAL en dit bankrekening nummer: NL21INGB0674773837. Geld kan niet teruggevorderd worden als je met IDEAL betaald. Probeert ook andere producten aan te smeren.
Dick.63
Starterset Phillips hue
97,35
29/11/2017
Carsten
Leeuwarden
Phillips hue lampenset gekocht. Betaald met dacht ik gelijk oversteken.. bleek niet zo te zijn
Fabian
telefoondienst
40,40
21/11/2017
Remco Smit K.A. Cornelissen
Amsterdam
Hulp voor verwijderen lock op Apple watch. Betaald vi iDeal link op marktplaats en vervolgens niks meer gehoord en reageert nergens meer op. Berichten worden overigens nog wel gewoon gelezen.
Diego
FIFA 18
37,90
06/11/2017
HENDRIK
ASSEN
FIFA GEKOCHT ZOU OPSTUREN PAAR KEER CONTACT GEHAD VIA MARKTPLAATS NU IS ALLES WEG SPOORLOOS !!
triest
jack
9,00
02/10/2017
Eve
Brandwijk
jack gekocht, zou het opsturen maar na betaling geen reactie meer
rekening staat op naam van I.E. Bnj
Monica S.
Liebeskind handtas
55,50
14/09/2017
PHM Vonk C2C
Rosmalen
Ze zou het versturen met DHL, doch na paar keer mailen eerst slappe smoezen, daarna geen reactie meer.
alejandra1015
PAYPAL TEGOED
25,00
05/04/2017
ING Bank
Goedeavond'
de reden dat ik het nu pas meld is
omdat ik een email had gekregen en helaas heb ik die niet meer.
en daarop stond om mijn paypal op te waarderen dat had ik gedaan in de hoop dat het over een paar dagen binnen zou komen.maar had ook paypal benaderd en alles en ook daarvan geen antwoordt gekregen,dus daarom had ik zoiets van het komt goed hd niet verwacht dat zelf op deze manier opgelicht kon worden. vandaar dat ik het nu vermeld.
opgelicht door Thomas Linssen NL21INGB0674773837
office productcode
9
08/08/2017
T. Linssen
Ik kreeg een productcode die niet actief was. wordt niet gereageerd op mijn emails
SnooppDog
PS3
217
28/11/2014
ONVO
Gravenhage
Bellen, mailen is zinloos. Ik krijg geen contact meer met ze.
Wim Driesen
Tablet Samsung
255
27/11/2014
Onvo.nl
DenHaag
Heb kieskeurig gemaild omdat ONVO nu bij hen ook niet meer als aanbieder op de site vermeld staat. Ik begin me nu ernstig zorgen te maken.
Kom je er nu achter dat je ook bent opgelicht?

Aarzel dan niet; meld het hier én doe aangifte.
Dat is een belangrijke waarschuwing voor nieuwe slachtoffers.     Zoek opnieuw