NL23ABNA0545082528 – Marktplaats criminaliteit

Opgelicht, meldingen;

NL23ABNA0545082528 🙁
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DATUM
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Mschil
Dyson v10
241,95
18/11/2018
Sup
Appingedam
Op marktplaats een advertentie met een dysonstofzuiger gezien advertentienummer: m1344964088. Daarna gesproken met de verkoper (Zijn adverteer naam is SUP uit appingedam) en bedrag van 241,95 overeengekomen. Ik moest het bedrag overmaken naar Collin A. bankrekeningnummer: NL23ABNA0545082528 vervolgens is het pakket niet aangekomen. Ik heb weer contact gezocht maar er wordt niet meer gereageerd. Waarna ik doorhad dat ik opgelicht was. Ik heb een nieuw account aangemaakt en weer aangeven dat ik geintreseerd was. Al snel werd er weer gereageerd, dit keer wilde ik het product graag ophalen in Appingedam.
Daarna heb ik persoonlijk contact gezocht met de oom van Collin A. via facebook en via deze weg vernomen dat ook Collin slachtoffer is, via mijn bericht op facebook is hij erachter gekomen dat zijn pijnpas gestolen is. Na contact met Collin zelf vernam ik dat hij bij openen van zijn bankgegevens deze avond zag dat er meerdere mensen geld hadden gestort. En de bedragen ook gepint zijn. Hopelijk kan deze persoon gepakt worden en niet nog meer slachtoffers maken.
Kom je er nu achter dat je ook bent opgelicht?

Aarzel dan niet; meld het hier én doe aangifte
Verder zoeken met de evt. vermelde 06-nummers kan meer info opleveren