NL25INGB0704754428 – Moog Synthesizer – Verkoper Marktplaats Controleren

Opgelicht, meldingen;

NL25INGB0704754428 🙁
Gedupeerde
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DATUM
NAAM v/d oplichter
WOONPLAATS /06-nr
Verhaal
Knarfff
Roland Integra- 7
766,00
11/04/2018
Welle N
Damplein Middelburg
Op marktplaats werd een Roland Integra- synthesizer aangeboden voor een schappelijke prijs. Ik maakte het afgesproken bedrag over en vervolgens kreeg ik de vraag waarom het geld er nog niet was. Ik heb bij mijn bank geïnformeerd en die zeiden dat het geld al overgemaakt was. Vervolgens hoor ik niets meer van “Nolten” uit Middelburg die overigens een bestaande persoon is die op het adres Damplein in Middelburg gewoond heeft maar naar Utrecht verhuisd is..
Moog
een Synthesizer
485
09/04/2018
Willem Buwalda
Lelystad
Ik ben overeen gekomen met het bedrag. Vervolgens had diegene het steeds te druk met zijn werk om het pakketje te versturen. Uiteindelijk nooit een pakketje gezien.
Kom je er nu achter dat je ook bent opgelicht?

Aarzel dan niet; meld het hier én doe aangifte
Verder zoeken met de evt. vermelde 06-nummers kan meer info opleveren