NL27RBRB0783134479 – Bedel Band Bedrieger

Melding ; NL27 RBRB 0783 134479
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Nina Boogy
Armband
105,00
2020-07-27
DY Zijlemans
Heeswijk Dinter
GRAAG DELEN AUB?✌
Een Bulgaarse vriend van mij, die niet zo goed Nederlands spreekt heeft via Facebook marketplace een goude armband gekocht. Omdat mevrouw 'Becky' verder weg woonde zou ze deze opsturen. Helaas na overmaken van het geld heeft deze vriend van mij de armband nooit ontvangen ook is Facebook van mevrouw gelijk verwijderd kan haar ook niet terug vinden omdat ik haar profiel niet meer kan bekijken. Vandaar jullie hulp nodig, Kent iemand onderstaand persoon of heeft iemand misschien ook negatieve ervaringen met haar gehad? Hij deed dit uit goed vertrouwen dus aan reacties dat dit niet handig is hebben we niets. Onderstaand alle door ons bekende gegevens van de verkoopster bijgevoegd. Graag delen!!!
Hopelijk leest mevrouw Becky/Zijlmans dit.
En is dit allemaal een vergissing.
appel
bijna gouden armband
160,00
2020-07-18
KELLY
VALKENSWAARD
KELLY uit VALKENSWAARD gebruikt het zelfde reknr als FRANK uit HAARLEM
1 week aktief op markplaats
Ik ben er bijna ingetrapt maar ik het het adres.
Zij reageert nu niet meer en ik denk dat ze bang is geworden
zij staat met meerdere advertenties op markplaats.
Ik hoop van harte dat deze mensen aangepakt worden.
APPEL
gouden slavenarmband
200,00
2020-06-26
FRANK
HAARLEM
GOUDEN SLAVENARMBAND gekocht na betaling geen reactie meer en niets ontvangen
Moon230
14k bedel armband
154,50
2020-06-20
Anne Stiphout
Rosmalen
Ik ben te goed van vertrouwen geweest...
Na berichten over en weer wilde ik een 14k armband kopen en laten opsturen. 159 Euro overgemaakt op bovenstaand rekeningnummer t.n.v. D.Y. Zijlemans. Na mijn vraag over de Track and trace code vandaag werden alle advertenties van deze persoon verwijderd, en kwam er de naam Johanna uit Valkenswaard te staan. Geen advertenties, dus dubbel account op hetzelfde IP adres neem ik aan. Er wordt niet meer op mijn berichten gereageerd, maar ik kan zien dat ze wel worden gelezen. Ik zal aangifte doen.


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers of IBAN kan extra info opleveren