NL29BUNQ2291470604 – MIU MIU Tas – Diefstal

Melding ; NL29 BUNQ 2291 470604

Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Miu Miu Tas
MIU MIU Tas
60,00
20/09/2017
Sander Bakker
Numansdorp
Ik zocht een Miu Miu tas met strikken via Marktplaats.nl Deze Sander Bakker had deze tas te koop van zijn vriendin die de Miu Miu tas niet meer mooi vond en wilde verkopen. Sander Bakker wilde deze dure tas aan mij verkopen voor 60 euro incl verzenden. Achteraf gezien te mooi voor waar te zijn. Maar na de betaling hoorde ik niets meer van hem geen email berichten meer en ook geen levering. Ook had hij een vals Adres opgegeven in Numansdorp waar hij niet woonde Rozenlaan 36 in Numansdorp waar de Fam Kram woonde en geen S.Bakker.De tas is betaald aan deze S Bakker. Maar de tas is nooit geleverd en het bedrag is wel betaald aan die S Bakker die zich Sander noemdeen een Bunq bank account had in Amsterdam. Ook is het bedrag nooit terug betaald door S. Bakker op mijn herhaaldelijk verzoek. Aan S Bakker heb ik toen gemaild via Marktplaats.nl het Email adres was afgeschermd door Marktplaats.nl ;Werk je zelf niet meer in de nesten maar betaal mijn geld terug of stuur de tas op!!!!!! Maar geen reactie terug tot mijn grote verdriet. Geld weg en geen tas ontvangen maar ook geen geld teruggave van deze S.Bakker heb ik terug gezien. Word deze persoon rijk van mijn 60 euro die achter mijn rug om gestolen zijn van mijn A.O.W tje. Ik hoop dat hij/zij spijt krijgt van zijn daad om een oud mens zo op te lichten via Marktplaats.nl met mooie praatjes. En vervolgens met mijn centjes er van door te gaan. Ik hoop dat S.Bakker beter gaat nadenken over zijn fouten, en wil inzien dat hij/zij verkeerd bezig is met mensen op te lichten via Marktplaats.nl op deze laffe manier. Er is inmiddels aangifte gedaan bij de Polite en de zaak word grondig uitgezocht


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers kan extra info opleveren