NL30INGB0001033500 – Vandaag heet ze Yasmin morgen Karin – Opgelicht

Melding ; NL30 INGB 0001 033500

Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Debbie
Nieuwe Zara tas
41
06/10/2017
Yasmin
Amsterdam
Ik heb op 6-10-2017 een nieuwe Zara tas gekocht bij Yasmin. Ze had meerdere advertenties op marktplaats en is ook al 5 jaar actief. Dus ik dacht dat moet betrouwbaar zijn.
Vervolgens wanneer ik vraag wanneer ze het verstuurd is ze op vakantie laat ze weten. Zou 17-10 terug komen en het dan meteen versturen. Heb hier van gezegd dat ik dat liever wilde weten voordat ik de tas kocht en het netjes was geweest als ze dat eerder zou aangeven. Op de 17de vraag ik om een track en trace en vervolgens antwoordde ze dat ze pas overmorgen weer terug zou zijn dus de 19de ging versturen. Terwijl ze wel op de 17de weer nieuwe advertenties op marktplaats had gezet. Op 22-10 nog steeds niets ontvangen. Heb haar duidelijk laten weten dat ik het teleurstellend vind dat ik er steeds achteraan moet zitten en ze geen afspraken nakomt. Gezegd dat ik aangifte zou gaan doen en het op marktplaats zou gaan melden. Vervolgens gaat ze niet inhoudelijk in op mijn bericht. Enkel dat ze het dinsdag 24-10 allemaal gaat versturen. Vandaag 24-10 wederom geen reacties gehad, geen track en trace en ze heeft alle advertenties verwijderd. Wat heb ik een hekel aan oplichters en mogen van mijn part erg lange gevangenis straffen krijgen. Het is gespuis eerste klas.


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers kan extra info opleveren