NL30INGB06679884 – Oplichter met Betaalverzoek via Marktplaats

Melding ; NL30 INGB 0667 9884

Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Chris
Riem van een merk genaamd GUCCI
35
26/01/2019
Coenen
Breezand
Een riem gekocht via marktplaats onder de naam FND uit Breezand. Het was snel en vlot gegaan met een betaling verzoek via iDEAL op marktplaats. Na afloop tot heden geen reacties meer ontvangen op mijn vragen of het pakket al is opgestuurd, hoelang het duurt, waar het bewijs is van verzending. Alle berichten zijn tot heden gelezen want je kan het zien bij de vinkjes maar er wordt niet meer op gereageerd. Ik heb nog geen aangifte gedaan want ik wacht eerst de 1e 5 dagen af zoals de politie verwacht en aangeeft op de website. Als ik de komende dagen nog niks hebt vernomen dan doe ik aangifte.


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers kan extra info opleveren