NL34ABNA0844632783 – Pas op voor deze IBAN

Melding ; NL34 ABNA 0844 632783
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Justice
Mobiele telefoon
140
2023-11-21
Michael
Weesp
Via MP kwam ik in contact met deze Michael die zich verder in onze gesprekken Michael Schmidt noemt.
Wij kwamen een bedrag overeen voor een mob. telefoon waarvan hij zei dat dit een nieuwe exemplaar betrof i.v.m. het verlengen van zijn abonnement. Via MP kreeg ik zijn IBAN waar ik vervolgens het geldbedrag naartoe overmaakte.
Hij zou mij het toestel per post sturen. Helaas ontving ik niets van Michael en ook is hij niet meer te bereiken via de chatfunctie op MP. Zijn advertentie staat nog steeds online op het moment dat ik dit bericht schrijf. PAS DUS OP VOOR DEZE MICHAEL EN ZIJN IBAN


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers of IBAN kan extra info opleveren