NL34BUNQ2074895607 – 0684617027 – nooit gedacht dat het mij zou overkomen

Via facebook een aantal leuke Nintendo Switch games gevonden. Advertentie stond vermeld in Amsterdam. Ik stuur Jennifer de G. een bericht waar in Amsterdam de spellen op te halen zijn, zij geeft aan Assen. Assen ligt ver uit de buurt dus afgesproken om te laten verzenden. Al snel kwamen uit op een bedrag. Aangezien ik verzenden altijd spannend vindt zei zij zullen we appen dat geeft meer vertrouwen. Zo gedaan, en ons zoontje wilde nog een ander spel. Ik vroeg haar wat is daar de vraagprijs voor maar zij zei die krijg je van mij en dat ze graag een kindje blij maakt. Zij vroeg ons adres, die gegeven en dat zij zodra ze thuis was een betaalverzoek zou maken.We kwamen uit op een bedrag van €250,00. Ik vroeg of wij eerst €150 mochten overmaken en of zij de spellen aangetekend op onze kosten naar ons wilde verzenden en wij zodra de spellen binnen zouden zijn het resterende bedrag van €100,00 over zouden maken en dat was prima. Zij vroeg welke bank ik had, dit doorgegeven en betaalverzoek van €149,00 kwam via Bunq. Dit nog opgezocht of het echt bestond want ik ben zo allert als wat. Betaalverzoek werkte eerst niet dus zij stuurde nog een keer. Ik heb meteen betaald en dat doorgegeven. Later appte zij een foto door dat er met de bestelling iets was misgegaan en ik het geld teruggestort zou krijgen en of ik nog de €100,00 wilde overmaken dan kon zij nu nog het pakket versturen. Ik haar nog een print screen van betaling gestuurd en zij gaf aan ik geloof je hoor maar wil je toch nog de €100,00 overmaken en toen wist ik het zeker dit klopt niet. Ik zei dat ik eerst wilde afwachten en mijn bank zou bellen en zij die van haar en dat we contact zouden houden. Mijn zus en zwager hebben haar via facebook benaderd of zij de spellen nog heeft en ze had ze allemaal nog. Dus mijn angst werd bevestigd. Toen heb ik het bankrekeningnnummer gegoogled en kwam ik hier terecht. Er werden idd 2 bankrekeningnummers gebruikt wat mij in eerste instantie niet opviel, NL34Bunq2074895607. Ik ga contact met Bunq opnemen en ik hoop dat ik mijn geld terug krijg.
Lieve mensen, let alsjeblieft op. Ik had ook nooit gedacht dat het mij zou overkomen omdat ik altijd zo goed oplet. Mijn partner geloofde deze persoon ook.
nooit gedacht dat het mij zou overkomen
Melding ; NL34 BUNQ 2074 895607  +  06-84617027
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
CTL
Nintendo Switch games
149,00
2022-08-24
de Groot
Assen en Amsterdam 0684617027
Via facebook een aantal leuke Nintendo Switch games gevonden. Advertentie stond vermeld in Amsterdam. Ik stuur Jennifer de Groot een bericht waar in Amsterdam de spellen op te halen zijn, zij geeft aan Assen. Assen ligt ver uit de buurt dus afgesproken om te laten verzenden. Al snel kwamen uit op een bedrag. Aangezien ik verzenden altijd spannend vindt zei zij zullen we appen dat geeft meer vertrouwen. Zo gedaan, en ons zoontje wilde nog een ander spel. Ik vroeg haar wat is daar de vraagprijs voor maar zij zei die krijg je van mij en dat ze graag een kindje blij maakt. Zij vroeg ons adres, die gegeven en dat zij zodra ze thuis was een betaalverzoek zou maken.We kwamen uit op een bedrag van €250,00. Ik vroeg of wij eerst €150 mochten overmaken en of zij de spellen aangetekend op onze kosten naar ons wilde verzenden en wij zodra de spellen binnen zouden zijn het resterende bedrag van €100,00 over zouden maken en dat was prima. Zij vroeg welke bank ik had, dit doorgegeven en betaalverzoek van €149,00 kwam via Bunq. Dit nog opgezocht of het echt bestond want ik ben zo allert als wat. Betaalverzoek werkte eerst niet dus zij stuurde nog een keer. Ik heb meteen betaald en dat doorgegeven. Later appte zij een foto door dat er met de bestelling iets was misgegaan en ik het geld teruggestort zou krijgen en of ik nog de €100,00 wilde overmaken dan kon zij nu nog het pakket versturen. Ik haar nog een print screen van betaling gestuurd en zij gaf aan ik geloof je hoor maar wil je toch nog de €100,00 overmaken en toen wist ik het zeker dit klopt niet. Ik zei dat ik eerst wilde afwachten en mijn bank zou bellen en zij die van haar en dat we contact zouden houden. Mijn zus en zwager hebben haar via facebook benaderd of zij de spellen nog heeft en ze had ze allemaal nog. Dus mijn angst werd bevestigd. Toen heb ik het bankrekeningnnummer gegoogled en kwam ik hier terecht. Er werden idd 2 bankrekeningnummers gebruikt wat mij in eerste instantie niet opviel, NL34Bunq2074895607. Ik ga contact met Bunq opnemen en ik hoop dat ik mijn geld terug krijg.
Lieve mensen, let alsjeblieft op. Ik had ook nooit gedacht dat het mij zou overkomen omdat ik altijd zo goed oplet. Mijn partner geloofde deze persoon ook.


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers of IBAN kan extra info opleveren