NL36INGB0631757171 – After payment no contact

Melding ; NL36 INGB 0631 757171
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Emmoc
Iphone 7
50
2022-04-19
paul van vliet
Rotterdam
Vanmiddaag 19 april 2022rond 12:00 ging ik op marktplaats een oude iphone zoeken voor mijn kind. Ik zag een mooi iphone 7 staan. ik heb dus een bod voor 68 euro geplaatst. Een paar minuten laten kreeg ik een bericht in Marktplaats dat er verkoop akkoord is met mijn bod. Hij zei dat hij een tikkie gaat sturen, en zodra ik die heb betaald kan hij dan telefoon opsturen. Ik maak duidelijk dat ik deze telefoon bij hem wil ophalen. want ik woon vlakbij. Hij zei dat het ophalen kan alleen als ik een aanbetaling van 50 euro doe. Ik was akkoord gegaan met deze voorstel. Dus ik heb 50 euro via door zijn gestuurde Tikkie links betaald. Na de betaling vroeg ik hoelaat ik deze telefoon kan komen halen. en hij stuudt nog een tikkie links en zei dat ik nog moet betalen. dan zegt hij hoe laat ik kan komen.Ik zei dat niet als de afspraak. Daarna reageerdt hij niet meer. Later heeft Marktplaats de advertentie van de verkooper verwijderd, omdat hij deze verkooper ook als oplichter vermoed. Tot nu toe heb ik niks van verkooper ontvangen. De advertendtie is al verwijderd. Ik kan ook niet meer met verkooper communiceren. De verkooper gebruikt de naam als Paul van Vliet, Ik denk deze een nep naam is. Ik heb zijn telefoonnummer niet . Via Tikkie kan ik wel weten dat het bedrag van 50 euro naar NL36INGB0631757171 van Douk is overgemaakt. Verder heb ik derverse printscreen gemaakt. Dat zijn van advertentie van verkooper, de chatlog en de betaling via de Tikkie.
Dave
Nintendo DS
120
2022-03-14
Vladislavs
Koekelare
No further contact after payment.
Messages seen but no reply at any questions about T&T.
mcd
Oculus Quest 2
207,50
2022-03-12
Vladislavs
Koekelare
After payment no contact


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers of IBAN kan extra info opleveren