NL41RABO0357074068 – Triest figuur

Melding ; NL41 RABO 0357 074068
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Daan80
JBL extreme
77,00
2020-10-28
Kevin
Ugchelen
Via marktplaats van Kevin een JBL extreme gekocht voor 70 euro.
Ik zou het voor 15 uur kunnen ophalen maar verzending had mijn voorkeur, dus werd het 77 euro.
Hij vroeg mijn adresgegevens en ik kreeg een betaalverzoek via de Rabobank.
Ook vroeg hij om een 06 nummer of emailadres voor de track en tracé code.
Na betaling zou de advertentie op gereserveerd komen te staan.
Dat gebeurde niet....de advertentie en accounthouder Kevin waren na 2 uur verdwenen van Marktplaats.

opgelicht door SM Hoogduin
Nintendo switch controllers
50
2020-10-26
Miranda / S.M.Hoogduin
Diemen
S.M.hoogduin is de naam van het rekeningnmmer
Houd die heel goed in de gaten.
Kledingkast
een ringetje
30,00
2020-10-07
Johan
Heemstede
Via Marktplaats een ring gekocht, betaling wilde deze persoon eerst via tikkie linkjes. Dit wilde ik niet zodat ik uiteindelijk een rekeningnummer en een naam heb gekregen waar het geld heen moest. Naam van de rekeninghouder is S. Hoogduin. Na de betaling is het volledig stil gebleven en heb ik tot op de dag van vandaag niets ontvangen. Het account van deze persoon is ondertussen door marktplaats geblokkeerd en ik heb aangifte gedaan van niet leveren goederen en oplichting. Let dus op !!!!!!


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers of IBAN kan extra info opleveren