NL45BUNQ2038438056 – alweer een BUNQ oplichter

Klikken voor nog meer leuks van Kalloe

Melding ; NL45 BUNQ 2038 438056

Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Opgelicht voor Efteling kaartjes
Efteling kaartjes
60
2019-09-14
R.S Kalloe
Eindhoven
Op 14 september 2019 had ik interesse in Efteling kaartjes die werden aanboden op Marktplaats. In stuurde een e-mail verstuurd naar deze beste man of ik er 3 kon kopen. Dit was geen probleem en voor €60 kon ik 3 kaartjes kopen, vervolgens kreeg ik de vraag of ik ze wilde ophalen of deze per e-mail wilde krijgen. Ik antwoordde per e-mail met hierop volgend een betaalverzoek en dat hij ze gelijk zou mailen. Dit laatste is echter nooit gebeurd, maar ik had de kaartjes betaald. Daarop een volgend kreeg ik een e-mail van Marktplaats dat het vermoeden bestond dat dit een frauduleuze advertentie betrof en daarom het account en de advertenties van deze verkoper hebben verwijderd. Hierdoor kan ik dus geen aangifte doen omdat ik niet over voldoende persoonsgegevens beschik!


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers kan extra info opleveren