NL45RABO0311669654 – Kinky Oplichter

Melding ; NL45 RABO 0311 669654

Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
lionking35
lion king
36,05
08/08/2018
1st A.K.B daarna kotgataa
1st Apeldoorn daarna rotterdam
marktplaats namen : A.k.b toen ik er mee sprak en woonde in Apeldoorn nu de naam kotgataa uit Rotterdam deze persoon heeft mij opgelicht. heeft afbeeldingen met zijn / haar afkorting erop.ik had gereageerd op 2 lion king spullen, stonden en stuk of 6 advertenties op . deze persoon reageerde erg snel en vroeg na 2 uur geen reactie of ik akkoord was. uiteindelijk de volgende dag betaald en hoorde niks meer dus vroeg of het geld erop stond en of deze persoon een track en tracé had. geen reactie ... toen ik op de foto klikte zag ik dat deze advertentie verwijderd was. toen ik bij de rest wilde kijken was ineens alles weg, en toen ik op het icoontje drukte van deze gebruiker bekijken zag ik dat de naam en woonplaats veranderd waren en na 1 dag natuurlijk nog steeds geen reactie. 1 dag later ineens een totaal andere advertentie onder de nieuwe naam en woonplaats. sprak diegene erop aan en ineens werd er gezegd binnen 2 minuten het is verstuurd dus ik gelijk wat is dan de track en tracé. .. weer geen reactie. maar de nieuwe advertentie was dus ineens ook verwijderd na mijn berichtje. na weer 1 dag geen reactie en geen pakket heb ik gemeld of ik het geld terug kreeg en hij had de tijd tot de volgende dag ( deze persoon heeft dezelfde bank ) en mocht dit niet gebeuren dat ik aangifte zou doen + een bericht aan de bank zelf en op facebook een bericht en naar dit soort meldpunten... u raad het vast al geen geld en geen reacte


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers kan extra info opleveren