NL51INGB0661407764 – Gezocht advertentie op Marktplaats – oplichters reageren altijd

Melding ; NL51 INGB 0661 407764

Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Lago echte naam J. Ligeon
Ik had een advertentie voor een onderdeel staan die ik zocht
200
29/06/2018
Lago - Ligeon
Middelburg
Ik heb een advertentie staan op marktplaats voor een stuurpen die ik zoek. Daar reageerde ene Lago op.
Die bood mij zo'n stuurpen aan en na een akkoord van 200 euro heb ik het geld overgemaakt. Daarna wordt er niet meer gereageerd. De persoon wilde graag dat ik de pen kwam ophalen en wilde weten welke bank ik had. Ik wilde verzenden omdat Middelburg voor mij echt te ver weg is. Nu vermoedt ik dat hij die plaats bewust heeft gekozen om zo tot verzending over te gaan.

Aangifte ga ik doen


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers kan extra info opleveren