NL52INGB0666088578 – eBay oplichter – In mijn naïviteit ging ik in op deze deal

Melding oplichting;

NL52 INGB 0666 0885 78
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Meneer N
Modelauto
1212,95
30/06/2018
nonsan-0 / Noncha
Malden
Deze verkoper had op Ebay een model te koop staan. Dat ik ahd gekocht via Paypal kreeg toen echter een zeer net opgestelde mail of ik er problemen mee zou hebben, om de transactie via de bank te laten verlopen. Hierop antwoorden in met ja gezien de netheid van deze mail. Fout 1 van mij. Hieruit volgde een mailwisseling waarin de verkoper vermelden dat deze modellen ging verkopen voor der vader en toonde enkele foto's en had een zeer goede deal misschien wel te goed. In mijn naïviteit ging ik ook in op deze deal. Nu wilt de verkoper het pakket niet versturen en reageert zij niet meer op mijn mails. Ik heb aangifte gedaan en alle gegevens kunnen achterhalen van deze dame.
Kom je er nu achter dat je ook bent opgelicht?

Aarzel dan niet; meld het hier én doe aangifte
Verder zoeken met de evt. vermelde 06-nummers kan meer info opleveren