NL52INGB0703458701 – wees gewaarschuwd

Melding ; NL52 INGB 0703 458701
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Yentheee
Dyson Airwrap
200
2023-01-04
June van der St.
Ternaald
Ik zou een dyson kopen, de verkoper was 10,5 jaar actief op marktplaats het leek me dus erg veilig. Nadat ik de adresgegevens heb gegeven stuurde ze een iban nummer. Toen vertrouwde ik het nog! Ze wou niet via marktplaats betaal verzoek werken en Later wou ze geen foto sturen van het pakketje terwijl ze zei een verzendlabel te hebben. Steeds heel vaag en na een tijd had ik het door! Ik had gelukkig nog niet betaald en na een tijd zei ze jaa je zou betalen binnen 20 min en ik heb het pakket al opgestuurd enzo. Dus ik vroeg om een T&T code maar deze code was nep en erg waren mijn gegevens bij geplakt!


* ik heb het dus niet betaald gelukkig maar wil mensen waarschuwen!


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers of IBAN kan extra info opleveren