NL52TRIO0320476820 – beroepsoplichter?

Melding ; NL52 TRIO 0320 476820
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
DeVogel
Veel dure producten te koop op fb marketplace
100
2022-07-25
van Vliet
Heerlen
Facebook marketplace. Grootschalige oplichting.
Deze randdebiel heeft honderden artikelen te koop staan als je goed zoekt en vindt.
Allemaal relatief dure items.
Zal zowel verzending als ophalen goed vinden.
Bij optie verzenden betaal je maar krijg je niks van hem naturlijk, ook stopt die met praten en reageerd die nergens meer op.
Bij ophalen zal die je een vals adres geven waar hij zeker niet woont of gwn niemand.
Hij gaf mij dit valse adres: putgraaf 252, 6411KN Heerlen.
Zijn echt naam is hoogstwaarschijnlijk: "Andy Hager" en deze jongen woont in Heerlen. Verdient z'n geld door iedere dag mensen op te lichten en honderden tot duizenden euro per dag te vangen. Trap er niet in! Hij gebruikt neppe zelf gecreëerde facebook profielen.
Hij geeft je een iban/rekeningnummer waar je het geld op kan overmaken. Mij mij stond die op naam van "A.E. Eerlingen". Dit kan een vriend/kennis of familie zijn. Of een ondbekende jongere die hij gebruikt/misbruikt en een klein deel van zn inkomsten geeft...
Aangifte wordt snel gedaan. Samen met veel anderen die ook door deze zielloze idioot zijn opgelicht. Hij moet worden opgepakt!


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers of IBAN kan extra info opleveren

Facebook marketplace. Grootschalige oplichting.
Deze randdebiel heeft honderden artikelen te koop staan als je goed zoekt en vindt. Allemaal relatief dure items. Zal zowel verzending als ophalen goed vinden. Bij optie verzenden betaal je maar krijg je niks van hem naturlijk, ook stopt die met praten en reageerd die nergens meer op. Bij ophalen zal die je een vals adres geven waar hij zeker niet woont of gwn niemand. Hij gaf mij dit valse adres: Putgraaf xx2, 6411KN Heerlen. 
Zijn echt naam is hoogstwaarschijnlijk: "XXX Hager" en deze jongen woont in Heerlen. Verdient z'n geld door iedere dag mensen op te lichten en honderden tot duizenden euro per dag te vangen. Trap er niet in! Hij gebruikt neppe zelf gecreëerde facebook profielen.
Hij geeft je een iban/rekeningnummer waar je het geld op kan overmaken. Mij mij stond die op naam van "Eerlingen". Dit kan een vriend/kennis of familie zijn. Of een ondbekende jongere die hij gebruikt/misbruikt en een klein deel van zn inkomsten geeft...
Aangifte wordt snel gedaan. Samen met veel anderen die ook door deze zielloze idioot zijn opgelicht. Hij moet worden opgepakt!