NL59ABNA0247278688 – Nieuwe melding opgelicht op Marktplaats

Melding ; NL59 ABNA 0247 278688

Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Militaria
WW2 Duitse verrekijker 1941
208,00
31 juli 2019
Collado
Schoondijke
Op Marktplaats zag ik de advertentie van een verrekijker. De foto's zagen er goed uit en de adverteerder reageerde op een beleefde manier en verstrekte zelfs adresgegevens. Het bankrekeningnummer kwam overeen met de naam. Met deze gegevens achter ik het veilig oma het geld over te maken. Helaas kreeg ik kort hierna van de adverteerder het volgende bericht: Geen zaken doen met deze persoon. Waarschuw de politie. Wachtwoord van mij mp was gestolen en ik kom er nu pas achter !!!!! Ik hoop dat ik op tijd ben!! Een zeer vreemd bericht, helaas heb ik de verrekijker niet ontvangen en ook het geld niet terug gekregen.


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers kan extra info opleveren