NL61RABO0186783418 – 0612862129 – verkoper zegt zelf gedupeerde te zijn

Melding ; NL61 RABO 0186 783418  +  06-12862129

Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
dlearbuch
Dakdoorvoer
21,50
2019-07-12
Kevin
Rotterdam 0612862129
12 Jul : Verkoper zegt het pakket langs te brengen , komt niet opdagen, zegt een dag later dat hij het opstuurt maar na enkele dagen heb ik nog niets ontvangen , ik informeer bij de verkoper deze geeft aan de traceercode te sturen (3STMV2194101) , traceercode werkt niet,
16 Juli: verkoper gevraagd om bewijs van verzending, nooit bewijs van verzending mogen ontvangen. 18 Juli verkoper zegt dat het pakket kwijt is en dat hij het geld heeft teruggeboekt , ik vraag hierna opnieuw naar bewijs van verzending maar ontvang niets.
Verkoper regeert niet meer goed op berichten en ik vond de situatie al verdacht , ik heb interesse getoond in de advertentie van een verkoper op een andere naam en de verkoper reageerde weer direct , hierover meer in laatste stuk tekst.
Verkoper geeft op 29 juli nogmaals aan dat hij het geld heeft overgemaakt, ik heb naar een betalingsbewijs gevraagd maar krijg dit niet
1 augustus , de verkoper zegt nu te zijn gedupeerd door mij , omdat ik de verkoper op een andere naam heb proberen te ontmaskeren ( ik had hem hier eerder op gewezen in de hoop dat hij het nu wel zou oplossen ) verkoper zegt zelf gedupeerde te zijn , hij zegt alle bewijsstukken die ik nooit heb gekregen naar de politie en marktplaats te sturen en aangifte te hebben gedaan (waar de verkoper aangifte voor doet is mij een raadsel) in mijn bankgegevens is het aantoonbaar dat ik nooit een betaling van deze verkoper heb ontvangen.


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers kan extra info opleveren