NL62TRIO0320210278 – fraude waarschuwing

Melding ; NL62 TRIO 0320 210278
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Laan
6x SSD Samsung 850 Evo
75
2021-08-18
Marco Veldman
Barneveld
Helaas voor €75,- opgelicht door ene Marco Veldman op Facebook Marketplace. Ik had bij deze persoon 6x SSD's gekocht van het merk Samsung EVO 850 250GB. Helaas nooit geleverd.
Het rekeningnummer is van ene Celine van de Velde. Je wordt verzocht middels een Tikkie te betalen. Niet doen dus!
Inmiddels aangifte gedaan bij de Politie en beide Banken geïnformeerd. Bij drie aangiftes en meer gaan de Politie en de Banken verhaal halen. Dus doe a.u.b. aangifte. Misschien niet het geld terug, maar mogelijk wel enige gerechtigheid.
Opgelicht
6x SSD
75
2021-08-18
Marco Veldman
Barneveld
Op Marketplace 6 SSD's gekocht voor de conforme marktwaarde. Middels een Tikkie van zijn vriendin kon ik het overmaken. Deze persoon heet: Celine van de Velde.
Uiteraard na betaling nooit meer iets ontvangen. Meneer dreigt alleen maar. Dus pas op!
Gosevoort
Google Chrome cast
50
2021-08-06
Marco Veldman
Ommen
Zag op marketplace advertentie over 5 Google Chrome cast op gereageerd meneer reageerde vrij snel terug vroeg als ik wilde ophalen of verzenden wilde ophalen maar meneer zei dat die met 10 min weg ging voor zn welverdiende vakantie in Limburg dus lieten we verzenden verzendkosten waren voor zn rekening zei die. Hij stuurde zn rekeningnummer en stuurde een tikkie dus betaald en meneer zou onderweg ze verzenden en mij een track en tracé code sturen maar niet gekregen! Dag later weer na gevraagd geen antwoord zondags heb ik via messenger geprobeerd te bellen maar geen gehoord toen kreeg een bericht terug als ik ze al ontvangen had waarop ik antwoorde nee en u heeft ook geen track en tracé gestuurd na me en vervolgens hoorde ik niks meer! Leest wel de berichten maar geen antwoord!
Rekening nummer staat op naam van zn vriendin Celine.


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers of IBAN kan extra info opleveren