NL64ABNA0462143686 – Waarschuwing voor deze Marktplaats verkoper

Melding ; NL64 ABNA 0462 143686

Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
opgelicht Dyson v8 absolute door Ji uit Assen
Dyson v8 stofzuiger
185,00
07-06-2019
Ji
Assen
nadat meerder personen geboden hadden, heb ik ook een bod gedaan op v8. Er kwam direct reactie via berichten op marktplaats. Bod werd direct geaccepteerd, ik stelde voor om direct oversteken te doen, maar Ji zei dat hij gebruik maakte van tikkie.me. Ik keek goed naar de link die hij stuurde maar zag er normaal uit. Toen ik betaald had zag ik bij de naam Z.wijnhoas staan, toen sloeg de twijfel al toe. En ja hoor, vanaf dat moment geen enkele reactie meer op mijn berichten. En natuurlijk geen stofzuiger ontvangen.Ik heb nog een paar keer geprobeerd contact te krijgen en hem gemeld dat ik, als hij niet reageert, aangifte ga doen. De bank heb ik al ingelicht.


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers kan extra info opleveren