NL64INGB0705403238 – Oplichter reageert graag op advertenties

Melding ; NL64 INGB 0705 403238

Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
BMW achterlicht opgelicht
Achterlicht BMW
131,75
19/09/2018
Tholen
Middelburg
Ik had een advertentie op Marktplaats gezet waar ik een achterlicht voor mijn BMW motor te koop had gevraagd. Deze persoon reageerde heel snel en wil hij die wel aan mij verkopen. Hij vertelde dat hij in Middelburgburg woont ( maar heeft op MP kunnen zien dat ik in Leeuwarden woon) Ik voreg of hij hem kon opsturen. Toen heeft hij een ING bankrekeningnummer door gegeven en een naam. Ik heb € 131,75 overgemaakt en de verkoper heeft mij wel een x of 5 gevraagt of ik het geld al had overgemaakt. Ook wilde hij daar graag een afschrift van zien. Helaas heb ik niets ontvangen en reageerde hij ook nergens meer op. Ik heb aangifte gedaan bij de Politie maar hoor er niets meer van! Toch raar als een een IBAN en naam heeft. Zal je toch denken dat ze zo iemand heel makkelijk kunnen vinden. Van de ABN Amro ( mijn bank) heb ik ook geen enkele medewerking gehad. Je zou denken dat zij wel in contact kunnen komen met de ING om te vragen dat zij dat geld terug storten ( als het er nog op staat). Het lijkt wel erg te belonen en veel mensen worden er slachtoffer van. De gegevens zijn bekent maar niemand doet iets! dat maakt me wel boos


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers kan extra info opleveren