NL65BUNQ2290433802 – No-No Tweakers

Melding ; NL65 BUNQ 2290 433802
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
weilin
Google Home Mini Wit
12
2020-09-05
bigbangtheory
Bigbangtheory adverteerde op tweakers, dus nadat ik met hem had gecommuniceerd, betaalde ik..In eerste instantie beweerde bigbangtheory dat het was vergeten te verzenden na het verplaatsen, en vervolgens ging bigbangtheory verder met te zeggen dat de trackingcode verloren was gegaan. Een paar dagen later vroeg ik het hem opnieuw, en hij zei dat het was verzonden. Maar ik heb het niet ontvangen. Vroeg ik opnieuw.Hij zei dat als de goederen verloren zouden gaan, ze me zouden terugbetalen. Maar er is geen restitutie geweest. Ik vroeg het hem opnieuw en hij reageerde niet. Ik heb de goederen niet ontvangen, noch de terugbetaling. Vreemdgaan van begin tot eind.
Je kunt alle chatrecords tussen ons bekijken op tweakers


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers of IBAN kan extra info opleveren