NL67ASNB8832614219 – foute boel

Melding ; NL67 ASNB 8832 614219
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Dirk
Philips Hue lampen
176,75
2022-12-29
R.A
Breda
Verkoopt via een MP-account met vele goede recensies. Je krijgt echter een T&T-code van PostNL, maar niks wordt afgegeven bij een PostNL punt... Je ontvangt dus niks. Advertenties zien er betrouwbaar uit, maar ja, je kan dus niks ophalen. Vond het fishy, maar de recensies hebben ervoor gezorgd dat ik toch maar tot koop ben overgegaan.
Sander
Hue verlichting
146,75
2022-12-04
R.R.A.
Breda
Hue Gradient en Go verlichting via MP gekocht bij R.R.A.
Communicatie over en weer was snel en duidelijk. Ook hier geld overgemaakt en T&T ontvangen. Daarna nog enkele keren contact gehad over het feit dat het pakketje in het sorteerproces bleef steken. R.R.A. had als verzendende partij op mijn verzoek hoegenaamd een onderzoek bij de PostNL laten starten. Ook een printscreen als “bewijs” ontvangen.

Daarna nog steeds via MP contact gehad en toen begon ik al nattigheid te voelen. Laatste bericht op 30 december 2022 en sindsdien geen gehoor meer.

Onderhand ook navraag bij de PostNL gedaan en er werd aangegeven dat er geen onderzoek door de verzendende partij was aangevraagd.

Dus ook ik ben getild! Zeer sluwe manier om je zo aan het lijntje te houden.

Wel een wijze les geleerd. Gaat me niet nog een keer gebeuren.

En de heer/mevrouw R.A zal zeker niet vergeten worden.
helaas ook opgelicht
Philips heu sync box plus light strip
345
2023-01-13
R.R.A
Breda
Helaas hetzelfde verhaal, betaald track en trace gehad maar geen pakje. Rekeningnummer bestaat ook niet meer en postnl geeft geen gehoor aan de ontvanger.
Tim
Hue Play Bar Duo
86,75
2023-01-01
R.R.A.
Breda
Net als de andere mensen hier. Hue Play Duo set gekocht op marktplaats. Deze verkoper heeft meer dan 40 positieve recensies. Ook van verkopen van lampen. Stuurde een ASN betaalverzoek. Erna een T&T nummer. En die komt nooit aan. En PostNL wil geen onderzoek instellen. Dat moet de verzender doen. De naam die aan het rekeningnummer hangt is R. A.
de Vrs
Philips Hue HDMI sync box
181,75
2022-11-24
R.R.A.
Breda
Betaald en zogenaamd opgestuurd, maar nooit ontvangen.
Naam bij bankrekening is R.Af
Ema
Philips Hue play duo lampen
86,75
2022-12-23
R.R.A.
Breda
Philips Hue play duo op Marktplaats gekocht bij Aza uit Breda voor € 87,75 inclusief verzendkosten. ASN bank betaalverzoek via een link in de Marktplaats berichtenbox ontvangen en betaald. Achteraf gezien was dit niet slim, ik had echter niet in de gaten dar dit geen Marktplaats betaalverzoek was. Later een bericht met PostNL track en trace code ontvangen, ook deze liep niet via de Marktplaats applicatie. 2 weken gewacht en PostNL gebeld, vreemd genoeg moet de verzender hen een onderzoeksverzoek sturen, deze geeft natuurlijk niet meer thuis...
apol
Philips Hue producten
500
2023-01-02
R.R.A.
Breda
Verkoper via marktplaats benaderd, en er werd snel gereageerd. Meneer was 4 maanden actief op MP en dit wekte wel een beetje argwaan, toch had hij ook 43 goede recencies van diverse producten. Uiteindelijk na wat praten tot de koop over gegaan en ik kreeg netjes een track en trace nummer van post nl.

Pakket op 3 januari opgehaald door post nl. 10 januari nog niet geleverd.
Eerst contact gezocht met Post nl en die hebben de procedure dat alleen de verzender opdracht moet geven om onderzoek te starten naar de status van het pakket. (ongelovelijk post nl, de ontvanger is altijd de gedupeerde)

Verkoper op MP weer benaderd, geen response meer.

Dus geen poot meer op te staan uiteindelijk.
Verkoper is een oplichter en Post NL eveneens want die werken er op deze manier aan mee.

Op de T&T staat een adres in breda, ik ga nog even een bezoek brengen aan dit adres.
Lor
Philps hue gradient 2m
106,75
2023-01-04
Asahaf
Brede
Vertel ...
RvdK
philipsHeu gradient 75 inch en syncbox
356,75
2022-12-28
R.R.A.
Breda
Philips Hue en sync box gekocht. Advertenties zagen er professioneel uit en de communicatie en de recensies waren goed. We twijfelden al omdat we het niet konden ophalen maar alleen verzenden. Verhaal erachter klonk goed en wilden het graag voor oud en nieuw in huis hebben dus besloten het te doen. Volgende dag ook track & trace ontvangen en ook melding dat het ingeleverd was hij PostNL dus ik dacht nog dit is ok anders kan het niet want PostNL moet dit gescand hebben? Maar staat nog steeds op zending vertraagd. Dacht eerst nog dit is fout gegaan bij PostNL die pech hebben wij weer en nog wel contact gehad en hij zou onderzoek opstarten bij PostNL (kan alleen verzender doen) maar niks meer gehoord en al zijn advertenties zijn ook ineens weg. R.R.A in Breda


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers of IBAN kan extra info opleveren