NL72ABNA0109174607 – erg dom

Melding ; NL72 ABNA 0109 174607
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Alida
KUNSTOF tegels
95,20
2022-10-21
Domhof
Zeewolde
Ik had eind oktober een advertentie geplaatst op Facebook.
Hier heeft remco domhof op gereageerd.
Hij zou Isabella tegels leveren. Deze zijn niet geleverd. Ik zou mijn geld eind november terug krijgen. Ik heb echter nog steeds mijn geld niet terug. Ik heb paar keer per week met hem via messenger. En telkens de belofte einde van de maand, binnen een dag, binnen een paar dagen. Hij zegt dat het via de groothandel komt en dat zij mijn geld overmaken. Maar nog steeds niets op mijn rekening. Hij staat op Facebook onder de naam remcoremco.
Hij zegt dat hij het zelf overmaakt. Maar is ook nog steeds niet gebeurd


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers of IBAN kan extra info opleveren