NL75RABO0142692689 – Marktplaatsverkoopster controleren – doe het !

Melding ; NL75 RABO 0142 692689

Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Opgelicht
Ketting Mi Moneda
74
2018-06-07
Anki Willemsen
Nijmegen
Ketting gekocht van MiMoneda via marktplaats. Geld was overgemaakt, maar ketting nooit ontvangen.
Melismels
Mi Moneda ketting
74,00
07/06/2018
Nijmegen verkoopjes
Nijmegen
Mevrouw Willemsen uit Nijmegen had mij een ketting verkocht via Marktplaats. Deze heb ik echter nooit ontvangen. Ze heeft me een lange tijd aan het lijntje gehouden door te zeggen dat ze (een deel van) het geld zou terug storten
anna
ketting mi moneda
74,00
07/06/2018
Verkoopjes Nijmegen
Nijmegen
Ik heb een ketting gekocht van mevrouw Willemsen. Deze is nooit aangekomen. Ze heeft mij enkel aan het lijntje gehouden door 3 weken te overleggen met postnl. Hierna heb ik om mijn geld terug gevraagd en uiteindelijk een tussenoplossing door de helft te betalen er vanuit gaande dat de post ''echt'' was verdwenen. Tot op heden niets ontvangen. Mevrouw weigert contact nemen en ben inmiddels door haar geblokkeerd op marktplaats. Ik heb aangifte gedaan bij de politie.


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers kan extra info opleveren