NL75RABO0142692689 – Marktplaatsverkoopster controleren – doe het !

Opgelicht, meldingen;

NL75RABO0142692689 🙁
Gedupeerde
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DATUM
NAAM v/d oplichter
WOONPLAATS /06-nr
Verhaal
Melismels
Mi Moneda ketting
74,00
07/06/2018
Nijmegen verkoopjes
Nijmegen
Mevrouw Willemsen uit Nijmegen had mij een ketting verkocht via Marktplaats. Deze heb ik echter nooit ontvangen. Ze heeft me een lange tijd aan het lijntje gehouden door te zeggen dat ze (een deel van) het geld zou terug storten
anna
ketting mi moneda
74,00
07/06/2018
Verkoopjes Nijmegen
Nijmegen
Ik heb een ketting gekocht van mevrouw Willemsen. Deze is nooit aangekomen. Ze heeft mij enkel aan het lijntje gehouden door 3 weken te overleggen met postnl. Hierna heb ik om mijn geld terug gevraagd en uiteindelijk een tussenoplossing door de helft te betalen er vanuit gaande dat de post ''echt'' was verdwenen. Tot op heden niets ontvangen. Mevrouw weigert contact nemen en ben inmiddels door haar geblokkeerd op marktplaats. Ik heb aangifte gedaan bij de politie.
Kom je er nu achter dat je ook bent opgelicht?

Aarzel dan niet; meld het hier én doe aangifte
Verder zoeken met de evt. vermelde 06-nummers kan meer info opleveren