NL77RABO3182587099 – 2 jaar actief op marktplaats + smeerlap

Melding ; NL77 RABO 3182 587099
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Ikvoelmedom
Mario kart 8 deluxe
40
2021-01-11
Pim
Nuth
Het kon niet betaald worden via gelijk oversteken want zijn nummer was al in gebruik, ik keek naar jaren actief en ervaringen en dacht vooruit, ik betaal de tikkie wel. Direct erna geen contact meer.. ik zei hem nog dat ik niet opgelicht wil worden.. hij zei dat doe ik niet.
Die ervaringen had hij dus ook zelf gemaakt met de nepaccounts
Hij kon niet betalen met gelijk oversteken want zijn nummer was al in gebruik, heel raar. Dus ging het via een tikkie. Al 3 jaar actief, goede ervaringen, ik dacht vooruit..
die ervaringen waren dus ook gedaan door nepaccounts van hem..
Mark
Nintendo controller
25
2020-12-15
Rens van Hemelen / Setup
Bussum
Hij vroeg of de betaling per tikkie kon. Ik zei liever niet... toen stuurde hij foto van eerdere overeenkomst.. positief... zag er geloofwaardig uit en hij was al 2 jaar actief op marktplaats. Maar dus nooit iets ontvangen.


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers of IBAN kan extra info opleveren