NL78BUNQ2041600438 – Barneveldse oplichtert

Melding ; NL78 BUNQ 2041 600438
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Niek
Nintendo Switch
307,95
2020-11-03
LD
Barneveld
had een nette switch gevonden voor eigenlijk een prima prijsje(zover ik kon zien was het de oudere model dus dan is 300 euro eigenlijk vrij redelijk met games)
vervolgens krijg ik te horen dat gelijk oversteken niet lukte bij hem(wat eigenlijk toevallig is want mij lukte het eerst ook niet... dus vandaar dat ik het wel geloofde)
daarna krijg ik een "nette" betaalverzoek vanuit zijn bank: "bunq", en geen tikkie. dat gaf me een wat beter gevoel. achteraf blijk ik totaal 2 rekeningnummers te hebben gezien, waarvan eentje van bunq B.V. is. beide rekeningnummers nagekeken en geen meldingen volgens meerdere bronnen. na 18 uur geen bericht te hebben gehad over de verzending toch even de betaling nagekeken, en WEER een ander rekeningnummer.. en op die IBAN stonden meerdere meldingen.. erg jammer dat een bank je zo kan naaien... das een halfjaartje langer wachten op de switch...


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers of IBAN kan extra info opleveren