NL78RABO0305695800 – Oplichter is spraakzame klootzak

Melding ; NL78 RABO 0305 695800

Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
J D
Een boss metal zone mt-2w pedaal die ik nooit gekregen heb
106,95
17/03/2019
vd Kerkhof
Emmen
Ik heb een pedaal aangeboden gekregen, de verkoper was zeer spraakzaam... tot ik het product betaald had, toen viel het gelijk stil.
Ik kwam er later achter dat de foto's die hij mij gestuurd had simpelweg van het internet geplukt waren, hij heeft deze niet zelf gemaakt en het zal me niks verbazen als hij het product niet eens in huis heeft. Ik heb hem hiermee geconfronteerd, Marktplaats gaf aan dat het bericht gelezen was maar desondanks dit feit heb ik opnieuw geen reactie ontvangen. Ik heb zelfs vermeld dat ik het momenteel niet breed heb en ik de laatste nachten geen oog dicht heb kunnen doen maar weer, geen reactie. Het idee dat mijn 100 euro naar zoon klootzak gaat doet me letterlijk koken van woede, meer dan het feit dat ik 100 euro verloren ben. Ik ga hierna direct aangifte doen!


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers kan extra info opleveren